diumenge, 29 d’abril del 2012

de Cocinar para 2, presentació del llibre

Aquest passat divendres vaig tenir el plaer d'assistir a la presentació de llibre blocaire -es a dir, un llibre escrit per un blocaire amb la intenció de donar cel.lulòsica presència als seus textes recepta digitals-. Si bé encara no estem al nivell dels anglosaxons en aquest tema ja no és el primer (Txaber, Anna Rius,Su,...) i sospito que tampoc serà el darrer.



Durant la presentació l'editor em va deixar de pasta de moniato quan va afirmar que a la industria editorial es té la sensació que ara per ara els llibres de gastronomia (diuen gastronomia quan volen dir cuina, i concretament receptes) són el salvavides del sector editorial a l'estat. En un pais on cada cop es cuina menys, els llibres de recepta són salvavides del sector editorial... mala peça al teler nois.

En tot cas, va ser el motiu perfecte per compartir de nou somriures i xerrada amb vells coneguts (Massitet, Rafa, Elena) i coneixer alguna nova blocaire de darrera fornada (Esther). A banda de donar suport moral a Belén Otero, autora del llibre (texte i fotografies) i comprovar com de moment el moviment blocaire de casa nostra té força i vitalitat.



Del llibre no us puc especificar cap recepta, perque encara no l'he llegit. Però l'he fullejat i és una cuina directa, senzilla, casolana i sempre per a dues persones. Que és del que es tracta perque la Belén justament fa això en el seu bloc: Cocinar para dos.

Un plaer assistir al naixement literari, un plaer poder xerrar una estona amb blocaires (Rafa, cervecita cacereña este verano) i també un plaer tocar i sentir un nou llibre de cuina. Fetitxista que és un. :)

5 comentaris:

Gemma ha dit...

Ja és estrany que precisament ara que es cuina tan poc, els llibres de cuina triomfin... quines contradiccions!
No coneixia aquest blog de la Belén, vaig a fer-li una ullada.
I tu segueixes sense perdre't res, eh? No sé com t'ho fas ;)

Gastroadikta ha dit...

Hi volia anar, més que res per tornar a veure a la Belén i a en Rafa que fa molt que no els he vist! La llàstima es que vaig acabar tard i era impossible arribar a les 7! Sort que al menys ens portes una mini review! jejejje

Petonets

Belén - Cocinar para 2 ha dit...

Muchísimas gracias chicos por acompañarme y por esta maravillosa entrada!!!
Me encantó desvirtualizaros!
Un abrazo, y de nuevo, gracias!! :)

Belén - Cocinar para 2 ha dit...

Muchísimas gracias chicos por acompañarme en ese día y por esta maravillosa entrada!

Fue un placer desvirtualizaros! :)

Un abrazo enorme!

Miquel ha dit...

me fue imposible ir,pero ganas tenia.
Y es curioso como dice Gemma que cada vez se cocina menos en casa (ver los m2 de cualquier superficie de super los metros dedicados a la comida preparada y en aumento)
bona setmana