divendres, 11 de maig del 2012

del llibre alimentari de-fi-ni-tiu. Eat this book!!

Una idea genial, un llibre amb solucions per a emergencies que és... comestible. O sigui, si literalment estàs morint de gana i no tens un pot de patates xips a l'abast de la ma sempre et pots mastegar aquest llibre (no em consta el sabor però aporto un concepte: canvi de sabor per capitols. Començant per entrants i amanides i acabant amb unes pàgines dolcetes al final).

O sigui no és conya, ho diré per tercera vegada que potser m'ha quedat una entrada una mica curta: és un llibre de supervivència literalment comestible...



To help Land Rover owners stay alive if they ever get stuck in the desert, Land Rover worked with ad agency Young & Rubicam Dubai to create an edible survival guide.

In the ‘Edible Desert Survival Guide’, tips on surviving the harshness of the dessert—such as scorching temperatures, deadly animals and such—are explained.

It teaches you things like how to build shelters, signal for help, light a fire, hunt birds and how to get your orientation by using the North star.

But as a last resort, you can eat the book!

The survival guide is made out of edible paper and ink. Its metal binding can be used as skewers; and its reflective packaging, to signal for help.



Per ajudar els propietaris de Land Rover a mantenir-se amb vida, si és que alguna vegada s'embussen en el desert-, Land Rover va treballar amb l'agència de publicitat Young & Rubicam Dubai per crear una guia de supervivència comestible.

A la "Guia de supervivència en el desert comestibles ', consells per sobreviure a la duresa del desert, com les abrasadores temperatures, els animals mortals i tal s'expliquen.

T'ensenya coses com la manera de construir refugis, senyals d'ajuda, encendre un foc, les aus de caça i com obtenir l'orientació mitjançant l'ús de l'estrella del Nord.

No obstant això, com a últim recurs, vostè pot menjar el llibre!

La guia de supervivència està fet de paper comestible i tinta també comestible. La seva unió de metall es pot utilitzar com punxó, i el seu embalatge de reflectant, per demanar ajuda.


via designtaxi

5 comentaris:

Ruben ha dit...

La idea dels capítols per sabors és genial; jo em demano la pàgina de xocolata!

el taller de cuina ha dit...

Si et toca la pàgina del vinagre de l'amanida vas llest!

trifasic de baileys ha dit...

jajaja aquesta si que es bona!! la ultima ja!!!em sembla fantastica aquesta idea!!! el vull provar!! jajaj petons

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar estimat i guapo tu

De fet ets el millor en provar "coses" rares i curioses, tot@s t´estimem i jo també

mil petonets Susanna

Pantxeta ha dit...

Me lo pido para la moto, que la Ciudá Condal está mú mal ultimamente...