divendres, 11 de maig del 2012

de debó que sóm 'racionals'?

D'acord, per a ser rigorosos caldria citar les fonts dels estudis, xifres de la OMS i estadístiques del CIS. Però em sembla palmariament evident que menjem més del que necessitem. Jo en soc un bon exemple, i quantifico el meu excés en unitats lorzianas: 3,5 lorzas standard concretament.Ahir ho parlava amb un amic al que li han trobat coses dolentes a les analitiques (això sona a 'tinc un amic que...' hehehe).
Ja tenim una edat, ara mirem de posar-hi senderi...

Dades via Epicponyz

7 comentaris:

Bet ha dit...

Molt bo, crec que només som racionals quan anem de tapes... i encara ve just! :) Bon cap de setmana!!

Antonella ha dit...

Doncs tinc tota la raó amb els meus 80 gr. de pasta per persona! ☺

Margarida ha dit...

A vegades és difícil, sobre tot quan tens alguna cosa deliciosa al davant... però ho hem d'intentar!!! Encara qeu només sigui per estar més sans...
Jo abans em reservava per als postres (i poder repetir vàries vegades, si calia), però ara sovint em sé controlar i quan dic "un trosset, i prou", és prou!!!
Petons

Miquel ha dit...

esta claro que hay que comer de todo pero en pequeñas cantidades sobre todo los que ya tenemos una edad,de joven ningun problema y no engordaba nada
bon cap de setmana

trifasic de baileys ha dit...

jo també crec que mengem més del que necessitem. m'incloc! Aixo s'hauria de solucionar d'alguna manera que sino....despres "tenim amics" amb dolencies!! jejej :D

Gemma ha dit...

Doncs a fer una mica de bondat! ;)

Ruben ha dit...

Això, com sempre, depèn molt de l'activitat física que fas. No és el mateix estar 8-10 hores assegut a l'oficina que haver d'estar al davant d'una classe de 30 grèmlins o bé fent forats a pic i pala de sol a sol.
De totes maneres, tota la raó: mengem massa.
A casa fem com l'Anto: 80 grams de pasta per persona i ja n'hi ha prou!