divendres, 29 de juny de 2012

de en ocasiones veo bares Gimkana Total primer aniversari

Al loro familia que si la vida són quatre dies hi ha qui els sap aprofitar i extraure de la cultura de la tapa tot el suc per a somriure i gaudir.

En ocasiones Veo Bares (EOVB) és una mena d'organització sense ànim de lucre que fa la vida més maca i brillant als demés tot creant un mapa de Barcelona amb ubicacions on gaudir jalant i bebent. Una mena de ONG del vermout (vermút? vermú?) que tot just ara fa un any -FELICITATS ALBERT I COMPANYIA!!- i que mostra un vigor i un dinamisme que s'encomana.


Per a celebrar aquest primer aniversari ara han muntat una Gimkana, que com no podria ser d'altra manera es tracta de visitar bars i més bars acumulant punts cascant birres o vermuts (els abstèmis podem puntuar cascant coleszero? heh!). Ho han convocat per facebook i per twitter, així que també ho vull posar aquí a decuina.net per si algun despistat encara no els coneix.

Aixó sí, guanya 'el premi gran' el que més beu. Con dos cojones. Vaaaaaale, també puntua el comercio i no només el bebercio :P
Ens veiem a la pista? I que guanyi el més carpanta. Heh!4 comentaris:

Gemma ha dit...

No coneixia aquesta iniciativa, pinta molt xula.
Em sembla que ni tu ni jo ens endurem el premi gros, pero, je je je...

Jose Padilla Rodriguez ha dit...

Vaig a veure-ho, he,he

starbase ha dit...

Gemma i Jose, aquesta gent són tremendos en força i energia (i vermut hehe)

surfzone ha dit...

A Vic fa força anys que s'organitza el Birra Crucis i a Folgueroles el Mossen Quinto, ambdós concursos de mecànica similar al que comentes XD
El més curiós de tot és la polèmica que porten, any rere any, i que sovint el guanyador té força problemes per recollir el premi (més aviat se l'ha de recollir a ell o ella del terra).