dilluns, 15 d’octubre del 2012

de Patata Progress Experience al Mercat de mercats



Aquest proper cap de setmana es celebra el mega-sarao organitzat per Mercats de Barcelona: el Mercat de mercats. Aquesta festa s'ha instal.lat en els darrers anys amb una evident força i èxit de public per la seva oferta de productes i parades de mercat a la plaça de devant la catedral. I no només per aquestes parades de mercat que com a la peli de 'La Rosa púrpura de El Cairo' han sortit del seu ecosistema propi i han traspassat la pantalla per a instal.lar-se als carrers de la ciutat, sino també per la gran quantitat de tallers i xerrades ben interessants que s'hi fan de forma totalment gratuita.

Compta amb dos espais de taller: l'aula gastronòmica i el celler dels sumillers. Podeu consultar el programa de les activitats clicant en AQUEST  enllaç. I ja que hi som, -yo he venido aquí a hablar de mi libro- us exhorto, us demano i us animo a que si sou per Barcelona dissabte a la tarda us acosteu al taller 'Patata Progress Experience' on tindré l'honor de fer de presentador i on dos paradistes ens hauran de proposar una recepta per a 'maridar' amb una de les situacions inventades que hi ha a votació a la web del Mercat de mercats. No tindrem cuina per a fer-les in situ, però tindrem totes les ganes del món de explicar-les i alhora passar 40 minuts entretinguts i divertits.



Ah! que no sabeu quines són les situacions? Que encara no heu votat? Doncs no us preocupeu, si ens voleu ajudar  CLICANT AQUÍ podeu votar i coneixer aquestes situacions tan inversemblants.

Us animeu a passar per la Patata Progress Experience?  Vaaaa que estic acollonido i necessito claca gastroblocaire!! :)



4 comentaris:

Ruben ha dit...

Jo no hi seré físicament, vindré espiritualment (com el MHP), però davant unes gastropropostes tan culturalment disperses, no em puc estar de votar ;-)
Bona sort amb la moderació!

Ricard Sampere ha dit...

Al final et faràs professional del tema....:)

#subiendocomolaespuma

:)

Cuinetes ha dit...

Allà estarem! Volem veure el desenllaç del patata progress experience i a tu de showman! Fins dissabte!

Petons!

Miquel ha dit...

Mirarem de fer el possible per estar-hi i animar-te fent de claca.
Ànims que tu pots amb això i molt més.
Sion i Miquel, "fem un mos"