dijous, 18 d’octubre del 2012

de la recepta del amor. Mira que és simple!

Avui un post emocional. Alguns pensareu que això és trampa, la mateixa trampa emotiva que fan servir els guionistes de series que sempre ens tenen amb els sentiments a la gola o fins i tot l'excés d'emoció a borbotones de concursos tipus 'La Voz': Me esmociono tóa, te quiero en mi equipooo!!
I és veritat, és una mica de trampa. Recurs que no m'atreveixo a dir literari, però recurs al cap del camí. El que passa és que en el meu casés una emoció real, i no pas inventada. Existeix a la meva cuina, i com que jo no soc pas un èsser excepcional, també existirà per tant a moltes de les vostres cuines.

Que aixequi el mouse tot lector que cuini  per amor, estima i carinyo als que comparteixen viatge (i taula) amb ell.
En el meu cas, sobretot per a la reina del meu cor i a la meva xermaneta. Fins al punt que el dia que estic sol a dinar m'hi esforço molt menys. Tot i que m'hi esforço una mica, perque també t'has d'estimar a tu mateix... si tu no t'estimes qui ho farà?

Jo, tinc el mouse al sostre!!

12 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

ohhh!!! Quina preciositat, i no hi ha més capítols! Necessito un pastisset d'amor d'aquests!!! ha ha. Bona troballa, Òscar.

Miquel ha dit...

simple y magnifico,mas dibujos de estos se necesitan hoy en dia

Teresa ha dit...

M'ha encantat!!! on trobes aqueste coses tant maques???

MaryLou ha dit...

Preciós!!!!!!
Besicos

Anònim ha dit...

Jo sempre estic investigant en línia per obtenir consells que em pugui beneficiar. Gràcies!

Míriam Clotet Campoy ha dit...

Molt maco! A més avui tinc el dia sensible i m'ha arribat al cor!
M'encanta trobar cada dia aquestes sorpreses!

Míriam Clotet Campoy ha dit...

Preciós! No tinc res més a dir...

Cuinetes ha dit...

Això m'ha fet pensar que jo cuino molt (i és cert t'hi esmerces més quan és pels que estimes) però que a mi em cuinen molt poc... :( !!! Vaig a enviar-li el vídeo al Miquel!!! :P

paki ha dit...

muito bonito!!

paki ha dit...

muito bonito!!

Jordi Beumala ha dit...

Què bo!!! fa uns mesos que el vaig penjar també... el tinc fixe al lateral del blog.
Bona penjada!

la gemmota ha dit...

Ai que bonic! Feia molt que no passava pel teu blog i em torbo amb aquesta delícia1 Amb el teu permís, me'l quedo!