diumenge, 28 d’octubre del 2012

de foto-gastro-geometria

No estic gaire segur de que sigui art, tal i com jo entenc l'art.
De fet no estic gaire segur de gaires coses a la vida fora, de que les millors croquetes del món les fan les nostres àvies. Soc un simple home de ciència i no tinc gaire autoritat en la materia artistica, com tampoc la tinc en materia de restaurants estrellats -això darrer per culpa de ser un simple home pobre, heh!-.

Tot i això m'atreu el tema. La bellesa que puguin devorar les nostres retines i mastegar les nostres neurones és dels pocs patrimonis que en la meva opinió val la pena acumular. Si pot ser, amb desig de salvatge capitalisme. Amb codícia, com més bellesa millor.
Per això sempre observo amb curiositat les propostes creatives que tenen com protagonista la cuina o els aliments. Em perdonarà l'estimat lector la introducció egocèntrica, el blog es lo que tiene.

L'artista turc sakir gökçebag crea aquestes fotografies de temàtica geomètrica amb elements vegetals. Sense manipulació digital de la fotografia, per a que tingui una certa gràcia: simplement tallant i estudiant meticulosament angles i posicions.

Com us dic, no em sembla gaire artístic però sí em sembla molt maco i decoratiu.


Via designboom

1 comentari:

Ruben ha dit...

A mi sí que m'agrada, trobo que nerdeja força, ideal matemàtics XD