dissabte, 27 d’octubre del 2012

de recomanació sabatina: granel

Avui al 365bcn.com una recomanació que em va arribar via Roger Compte, la tenda Granel on podem tornar a comprar a pes multitud d'ingredients que normalment a les receptes apareixen com '20 grs de piñones' o '60 grs de copos de avena'.
Bé, el cuidat disseny de la tenda i la elegant presentació de la oferta allunya instantàniament qualsevol temptació de considerar aquest retorn al granel com un tic de posguerra.

Hem comprat paquetets d'ingredients en blisters per sobre de les nostres possibilitats?



Mentre ho decidim us diré que per fi he trobat on comprar l'arrós salvatge que fa tants anys que veig preparar en forma de 'crispetes d'arrós' als grans xefs creatius per la tele. Paquetet i cap a casa.
En realitat la falaç pregunta sobre si la compra a granel és una re-evolució o un tic de posguerra té una resposta evident. Ningú pensa en que desapareixeran els linials dels nostres supermercats i haurem de tornar a comprar a pes tots els ingredients, com sempre és habitual el millor és saber extreure'n el millor dels dos móns i que convisquin les dues ofertes.



Podeu consultar el texte original de la recomanació clicant AQUÍ o a la foto superior. I agrairé si ho feu i li doneu al 'me gusta' o al twitter o google+ (sí, un cop més pasando el cazo :P)

Granel
Calle Puigmarti, 11. Barcelona  [MAPA] | ☏ 93 210 28 46
http://granel.cat/

1 comentari:

Ricard Sampere ha dit...

A mi em sembla una gran idea i anar endevant.

El problema del granel, era que requeria de "ma d'obra" i això feia caure la rendibilitat.

Però un granel ben muntat amb el màxim d'autoservei possible, fa que puguis comprar les quantitas justes i necessaries per cada preparació.

De gran utilitat pels que cuinem poc....