dimecres, 2 d’octubre del 2013

de rent the chicken. Lloguer de gallines ponedores

Teniu un hort urbà? Doncs esteu desfassats. El que fins fa ben poc era estar a la punta de llança del moviment del menjar sa, autoproduit, ecològic i bricomaníac ara és un joc de nens anticuat. Perque ara, el que es porta, el que barrufa i el que dona caché és tenir un parell de gallines ponedores a casa.

Però es clar, en el mateix pla que l'hort urbà. Es a dir, dues gallines que càpiquen a la terrassa. Dues gallines que no estorbin, que no necessiti fer obra al pis i que si m'en canso permetin desmuntar la paradeta i en un tres i no res recuperar metres quadrats d'urbanita superficie.

I quina és la solució? Doncs el lloguer de gallines ponedores. YES, IT IS. http://www.rentthechicken.com/


Aquesta empresa dels iu-es-ei et lloga un galliner portable, dues gallines ponedores (que ja arriben posant, activades, productores, on fire), un pot per l'aigua, un altre per el menjar i tot el pinso que necessiten durant els vuit mesos de temporada ponedora. Preu total: 250 dollars tota la temporada.

Arriben a casa, et fan la instalació. Tu els dones de jalar durant vuit mesos i a canvi reculls els ous. Al Novembre passen a recollir-ho tot i aquí pau i després glòria. I si els hi has agafat estima als animalons, en una mena de darrera quota de renting (o leasing, jo que sé), tens la opció de compra i te les pots quedar de mascotes!


Ahhhh! quina meravellosa idea! Quan jo era petit si dins un bloc de pisos hi hagués hagut algú que tenia gallines ens hagués semblat tercermundista. Ara tot ha canviat i tenir accés a uns ous frescos i produits a casa és un putu privilegi. Dona que pensar tot aixòoo-co-cococo-coooooo

Edit.
Era evident, havia de  passar...ara també vaques en lloguer jajajajaja ;P!  http://rentacow.weebly.com



7 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Qui en dóna més? Són gallines que caquen cotofluix, suposo, perquè la mè de gallina fa pudor, eh? Per més iueséi que sigui... ha ha ha.

Teresa ha dit...

Com diu la Marina, quina pudoreta pel pis... i la de gallina ofent de veritat, eh!

No tot són postres ha dit...

I això ho posem a la terrassa de casa???
Després passaran els de Sanitat i ens clausuraran la "granja ilegal" hehhee

PTNTS
Dolça

Fem un mos ha dit...

I els que no tenim terrassa on les posem ??????
Sempre ens queda l’habitació dels nens hehehe “de locos”
Una abraçada

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Realmente si que hacennegocio. una gallina ponedora ronda los 6 € y si enlugar de pienso le das maíz, mejor que mejor y un saco de maiz picado de 40 kilos vale 12 €...para dos gallinas, necesitarás unos 3 sacos mas o menos, osea que por 40 € ya lo tienes, eso si, no hay bebedor ni gallinero portátil jeje
pero las dejas por el jardín que son felices como perdices jeje

PD: tengo casi 70 gallinas ponedoras en mi huerto!!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Si embruten més que un porc i la casa plena de plomes, uff no m'imagino en un pis dues gallines encara que sigui a la terrassa i tenir depertador quan elles volen.
Petons.

Ricard Sampere ha dit...

Fa dies ja vaig veure una "oferta" semblant..

El tema de gallines a casa, no és cap mala idea... Quan jo era petit, al pati sempre hi havia alguna gallina i pollastre.

Entenc q en un pis, és impossible.

Jo més d'un cop m'ho he plantejat, però en tot cas serla amb "autogestió", que aquest leasing em sembla una mica "estafa"... :)