divendres, 14 de gener del 2011

de debó et feia tanta falta, Darío?

És només un anunci, que pretesament utilitza un tó desenfadat i modernet. Però quan presenten a Darío Barrio com a cuiner de la Nouvelle cuisine (ouch!) i fan acudits sobre el tamany de les raccions d'un menú degustació (nuevo, nuevo, lo tengo fresco y nuevo) ...

El que no entenc és com el cuiner en qüestió s'hi presta. O sigui, si que ho entenc, que no sóc pas tonto. I la crisi i tal. Mira que quan va començar a ser conegut jo era molt fans d'aquest cuiner...

Però vaja, que s'ens pixen a la boca.
Posats a fer conya de la cuina d'autor, fes-ho bé. Con fundamento com diria en Karlos. Ja el vaig posar un cop, però amb el malbaratament de talent dels dos videos d'abans, no m'hi puc resistir.8 comentaris:

òscar ha dit...

Faemino y Cansado són uns cracks facin el que facin.

El Dario aquest, especialment presentant el concurs aquell de tele, sempre m'havia caigut molt be.

Ja se sap ... poderoso caballero!

La Taula d'en Bernat ha dit...

Ja ho deia Quevedo... Però de veritat que la morterada li compensarà el mal que ha fet l'anunci a la seva imatge???? Per fer una cosa així, més que necessitar pasta, crec que s'ha d'estar molt segur d'un mateix, i del negoci!!!

A reveure!
La Taula d'en Bernat

Margarida ha dit...

Doncs jo molt desesperada hauria d'estar per prestar-me a fer aquesta propaganda!

Ricard Sampere ha dit...

Uffff... si que es cutrilla la cosa aquesta...Potser es que no estic massa acostumat a mirar cap tipus de TV, però aquestes coses em semblen com d'un altre món...

mercè ha dit...

Doncs a mi, tampoc m'ha agradat massa el de Faemino i Cansado...la veritat...m'ha cansat i he anat avançant a veure si em sorprenia, i no, era el final previsible a un humor previsible... La cuina d'autor crec que es mereix una bona "reprimenda"ja no tant pel valor de la recepta, que pot ser extraordinària sinó per la "tonteria" que l'envolta: presentacions impossibles,noms inacabables, preus astronòmics i plats gegants amb racions ridícules.Una abraçada!

Cuinagenerosa ha dit...

jo sí que sóc fan dels faemino y cansado, i encara que aquest no sigui el seu millor número, el seu humor absurd sempre m'ha encantat.
i si el senyor barrio es presta a anunciar salsitxes, i a sobre amb un anunci tant cutre, és que la cosa está muy mala!

starbase ha dit...

Òscar, el cas es que fa uns anys jo era molt i molt favorable al Darío. De la seva divulgació televisiva de la cuina moderna i de vanguarda.

Però les darreres coses seves sempre m'han decebut.
De la seva cuina real no en parlo, que suposo que seguirà sent magnífica. Jo no he anat al Dassa Bassa i per tant no m'hi fico. Parlo de la seva venda com a producte de publicitat.

Anna, jo crec que hi ha molta crisi i que es fa tot el que fa falta. Ho entenc, però es clar, jo parlo desde un punt de vista d'usuari del món de la cuina i no m'agrada el que veig.

Margarida, si és desesperació és el millor dels arguments per fer-ho. Espera, ... es que hi pot haver algún altre???

Ricard, jajaja, jo cada cop veig menys TV. Es clar que encara no he arribat a la teva desconnexió zen-televisiva :)

Merçe, d'aquest gag dels F&C el que més m'agrada a mi està quasi al principi: quan diu que ha après a 'encasquetar' XDD. Sublim.

Manel, crec que l'encertes del tot. La cosa está mu mala. Però com ja he dit, això no te el nivell mínim i per a mi es perfectament criticable. I torno a dir, que segur que continua cuinant com els àngels :)

manulechef ha dit...

Que grandes Faemino y Cansado, ¡son irremplazables!
De lo de Darío, tengo que decirte que a mi me encanta como cocinero.
Lo he visto en algún "cooking show" y me parece un tipo fresco y desenfadado. Además estuve hace poco en el Dassa Bassa y comimos estupendamente. Os lo recomiendo.
Sus menus degustación son toda una experiencia.