dijous, 19 d’abril del 2012

de Cuina Vallès, el llibre.


Un breu apunt sobre la presentació d'ahir del llibre Cuina Vallès, editat per GastronomiaOci amb les receptes d'aquest col.lectiu de 12 cuiners que mouen fitxa en la partida gastronòmica. Qui no mou fitxa, segur que no guanya.

Un Restaurant (Can Feu) atapeït de concurrència, on els cuiners (i els politics) van poder presentar-nos el llibre com a testimoni dels seus cinc anys de treball conjunt (bé, el politic que va parlar ens va encasquetar un discurs sobre la utilitat dels Consells Comarcals i Diputacions, que vaya tela). Cadascú ven el seu menú, I guess.

Aclaparadora presència de la mongeta del ganxet a les receptes, sense oblidar altres joietes de la terra com la patata del bufet d'Ullastrell o la botifarra terregada i una o dues propostes que m'han cridat molt l'atenció i crec que les tinc a l'abast -exemple: bacallà confitat amb all, llorer i clau d'olor sobre una crema de mongetes del ganxet, de la cuinera Nuria Perez-.
Si les acabo cuinant ja les portarem al bloc amb el degut credit.


Moltes gràcies per haver-me convidat a la presentació i endavant les atxes!!

Cuina Vallès són Albert Oltra, Àlex Lucas, Artur Martinez, Carles Calsina, Edgar Gonzalez, Joan Ramón Fafila, Joan Sala, Josep Forrellat, Josep Maria Villagrasa, Keco Martinez, Núria Perez i Sílvia Hernandez.

Us deixo amb una de les receptes del llibre: Farcellet de col, butifarra terregada i llagostins (Carles Calsina).

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Moltes gràcies per avisar-me, em va fer molta il·lusió venir!
El xef del restaurant Can Feu és amic de tota la vida ;)
Cuina Vallès està fent molt bona feina i aquest llibre n'és un bon exemple. Jo ja he triat una recepta per fer, i tu? :)

MaryLou ha dit...

Estic veient-los aquesta setmana al Cuines i m'encanta el que fan!
Petonets

Tapa't de tapes ha dit...

Ràpid com el llamp, Òscar! Notícia al dente. Encantada d'haver-te tornat a trobar. Petonet! I recordeu el que diu la MaryLou, el Carles al Cuines fins avui!

Miquel ha dit...

lo veo esta semana en cuinas y buena iniciativa este libro

Cuinetes ha dit...

És que com el Vallès no hi ha res!!! ;)

paki ha dit...

Na receita a "farsa" não é uma "farsa".
Viva a potência culinária!!