dilluns, 17 de setembre del 2012

de Coctail machine. Quin horror, en vull una

D'acord que és la màquina més impersonal del món.
D'acord que ni tant sols té el detall de ser arrodonida com si fós d'Apple.
D'acord que serà escandalòsament cara per a tenir-la a casa.

Però posats a mecanitzar, Quí vol una màquina humana? Tom Cruise i tots els barmans que ens han aixecat les nòvies durant dècades estan ben fotuts amb aquest coctelera-machine. Et munta els combinats sense ànima però en les proporcions exàctes.
Ja tinc ganes de saber que en pensa la amiga i barwoman Mar Calpena del tema...

Això sí, te l'avantatge que no et cal estudiar res més que com introduir el còctel que desitjes, li demanes el combinat i punto. Ideal per a dropos vaja. La única cosa que realmet m'amoïna és saber si es pot actualitzar com el GPS Tom Tom -algú sap si això dels còctels és com la cuina de vanguarda, per exemple?- i si admet connexió USB (o wifi): necessito publicar els combinats directament al mur de Facebook i Twitter. I al blog, of course.

Quin horror. En vull una.


3 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Home, a priori la màquina no és més que un dossificador programable. Però no sacseja els còctels ni en filtra el gel, ni en fa la decoració... Vull dir que, com a concepte, nostamal, però ni ho fa tot, ni pot competir en elegància amb algú (no parlo de mi) que et serveixi la copa amb salero. A més, no pots servir en gots com calen (un martini, per exemple, és pecat posar-lo en un vas), ni fer còctels que impliquin maceració, com un mojito o un old fashioned. En conclusió, la màquina ja és el que en diu el nom "The inebriator" -> "L'emborratxador", però crec que no pot competir amb la persona humana, tret que ens trobem amb un Skynet coctelero i se líe parda.

Arantxa ha dit...

Pero de dónde sacas estas cosas?!?!?! jajaja, genial la máquina... si tuviera más sitio en casa me la compraba jajaja

starbase ha dit...

Mar, peasso de resumet sobre aspectes i detalls de la cocteleria que ens has regalat :)

Arantxi,esta de Microsiervos (le he puesto el link de crédito :) )