dissabte, 6 de juliol del 2013

descompte Pasaporte Gourmet. Passaport anual al preu del semestral

Coneixeu el Pasaporte Gourmet Barcelona? Et permet descobrir 50 restaurants barcelonins amb un interessant descompte que pot arribar fins al 50% del preu de carta -begudes no incloses-. Dins la llista de restaurants que es pot visitar hi ha locals de solera com el Terra Ca la Nuri, locals que ens estimem com el Semproniana, propostes diferents com és el menú dolç de Espai Sucre i fins i tot un estrellat Michelin com el Manairó i la seva cuina d'autor.

Des de Pasaporte Gourmet ens han ofert la possibilitat que aquells gastroblocaires que ho vulguin, puguin adquirir el seu passaport de periodicitat anual al preu del passaport semestral. Es a dir, per 35 euros tens el passaport que costa 50 euros.



Per a això, només cal que introduiu el codi 'PG13Gastroblocaires' en el moment de fer la compra i us aplicaran el descompte. Aquest descompte és aplicat directament per la empresa i Gastroblocaires ni dona ni rep res d'aquest import. Som simples transmisors de la possibilitat. i en tot cas vosaltres sou ben lliures d'aprofitar-la si voleu 'viatgar' per les cuines d'aquests 50 restaurants de la nostra ciutat :)

1 comentari:

Marta Padenous ha dit...

Aquest passaport té un problema Òscar...que només és per BCN!!!!! Envejota sana!!!Ptns