dimecres, 11 de desembre del 2013

de matemàtica bàsica: ¿Cuanto pollo hay en una sopa de sobre de pollo?

Avui, un bonic video d'errors conceptuals amb bonus pack d'alarmisme. Una de les plagues d'Internet.


Si em compro  un  pollastre de 2,5 kg i decideixo estúpidament fer un brou amb aquest pollastre en comptes de fer servir carcanades... i foto el pollastre sencer en una olla amb algunes verdures i el faig bullir fins a tenir el millor brou de pollo campero del món. Trec el pollastre, trec les verdures i colo el brou.

Quant pollastre diriem  que queda dins el nostre brou casolà? 2,5 kg?
Si el redueixo fins a deshidratar-lo... Quants grams de  pollastre campero de putamadre m'hi quedaran al final? Sospito que 2,5 kg no és la resposta i també sospito que la demagogia és atrevida.
Altra cosa és que les sopes de sobre siguin o no un producte que em resulti atractiu. Que NO ho són ni per motius de sabor ni per motius de salut.

Ah,una cosa més...  comparar el pes de 0,7 g de pollastre deshidratat amb l'equivalent de pollastre en canal per a fer els  càlculs??? Enfin... #nivell

2 comentaris:

Sara Maria ha dit...

No sé pas on trobes totes aquestes coses… Ets únic!

etxeoquehai ha dit...

Uy, uy, uy, es la primera vez que detecto cierta maldad (llámale mala baba) en algo de lo que escribes...... me temo que, al final, lo del retorno del anticristo va a terminar por ser verdad :-)