dimecres, 4 de desembre del 2013

dels premis Homo Gastronòmicus o... l'Albert, esa fábrica de ideas.

L'Albert (homo gastronòmicus) és un d'aquests blocaires personals i intransferibles que fan especial aquest format (incís off tòpic: me la fot que ara el mot correcte i normatiu sigui blogger (edit: bloguer), com que és casa meva continuo fent servir blocaires de moment).

Per la seva formació i criteri acumulat, al seu blog acostumo a trobar sempre entrades llargues, ben redactades i amb informació interessant. Però no és només això el que m'agrada de la seva proposta -que ja seria molt- sino que un te la impresió que al seu caparró sempre hi estan passant coses i cada cert temps t'assabentes d'una nova idea que està duent a terme com qui no vol la cosa, amb naturalitat.



I això és el que més em barrufa a la vida després d'un bol de brou quan fa rasca i un bon polvo matinal: les bones idees.Per això li agafo la seva darrera idea i li faig un retuit blocaire, que és mes o menys el que preten ser aquesta entrada: repetir i amplificar la idea d'altri. Perque ens agrada, perque ens sembla de puta mare. Retuit.

L'Albert homogastronómicus ha creat els Premis HomoGastronómicus (val, posem que el nom no és molt original, però no em negareu una gran coherència) on es premiarà l'escriptura gastronòmica 2.0. que és de les escriptures que més ens fa xalar del món mundial quan està ben feta. I ho farà en les següents categories:

Premio al mejor blogger gastrononómico 2014Premio al mejor periodista gastronómico 2014Premio al mejor post  gastronómico 2014Premio al mejor artículo gastronomía 2014Premio al mejor blog de restaurantes y locales 2014Premio al mejor relato de ficción gastronómica 2014Premio de fotografía gastronómica 2014


La descripció i bases dels premis les teniu en el post original, jo en destacaré només que el premi és obert a qui es vulgui presentar i que també s'admeten solicituds per a ser jurat, solicituds que 'la organización' (juas! m'encanta) es reserva acceptar o no. Com ha de ser.


Una iniciativa sensacional a la que animem a participar a tots els que pensin que tenen mèrits per a ser un dels premiats en les categories. La edició 'mini' del 2013 va servir per a honorar grans blocaires (Jordi Luque, David Valdivia, Pau Arenós, Jorge Guitián i Jesús Terrés). Amb aquest palmarés està clar que els premis tenen un gran caché i es preveu que hi hagi hòstia fina entre la muchachada blogosfèrica per aconseguir-ne un.
La millor part de tot: veure neixer una idea més de les que donen vidilla, i sobretot sospitar que el de la foto d'aqui a dalt en te unes quantes més al carregador. Si només cal veure-li la mirada! Este tipo sabe algo! Está claro!



2 comentaris:

Cinta ha dit...

Completament d'acord amb les coses que et barrufen a la vida, jajaja... Veient els guanyadors anteriors, això ja és nivellaco eh... Una abraçada!

Cuinagenerosa ha dit...

només un incís lingüístic, que no me'n puc estar: la forma correcta i normativa ara és bloguer, amb accent a la e, però a mi també em mola més blocaire (jo defensava bloc, però ja veus que no m'han fet gaire cas)