dimarts, 11 de gener del 2011

del futur Bulli: entrevista a Enric Ruiz-Geli

Aquesta és la entrevista que el passat 7 de Gener de 2.010 li van fer desde el programa 'El món a RAC1' a l'arquitecte encarregat del projecte per a la futura Fundació El Bulli.

Enric Ruiz Geli és un figuerenc que sembla ser que ho està petant moltíssim ja que li han donat el projecte del futur aquarium de Nova York i és també responsable d'aquest edifici tant Mediatic del districte 22 arrobar.

Aquí teniu un enllaç a una interessant recopil.lació d'imatges d'0bres seves.

Durant la entrevista es pot observar una certa tendència cap a la pàtina eco-guay, suposo que sincerament viscuda per part de l'arquitecte. El que passa es que enmig de tot el discurs -de vegades una mica matusserament construit- apareix la paraula Telefónica i es clar se'm cauen les estructures a terra i els esfèrificats genitals rodólen carrer avall.




En tot cas, una entrevista interessant per als que ens agrada el món del fogó.
Extranyament per als temps que corren, no es va ventilar en 5 minuts de forma epidèrmica. M'hagues agradat que quan la Nuria li pregunta per el cost d'aquesta arquitectura sostenible (així en genèric), també li preguntès quin serà el cost del projecte Bullinià i d'on sortiràn els calers per a construir tot això.

Com a admirador de la revolució que es va viure al Bulli fa uns anyets tinc ganes de saber-ne més al respecte de tot aquest projecte.

El proper dia 25 de Gener a Madrid Fusión sabrem més coses. I perqué no al Fòrum Gastronòmic de Girona, que està tan a prop de Cala Montjoi?

3 comentaris:

eSedidió ha dit...

Sempre vin con tenrura a inxenuidade.... Cando aterrará vuecencia neste mundo cruel e descobrirá que os nenos non veñen da Franza, os reis son republicáns na súa maioría e algún figura destes se escaralla de risa cando dá a volta e non o escoita ninguén?

starbase ha dit...

Maestro, fíxese vostede que no mismo post me pregunto de onde sairán os cartos...

De momento algúns saen de Telefónica (puaj!!!Telefónica. Pero polo menos estes son privados) e os outros cartos... teño ganas de sabelo!! :)

Gemma ha dit...

Serà qüestió de visitar aquest nou edifici, oi? De moment, promet ser impressionant...