diumenge, 5 de maig del 2013

del concepto de la cerveza: Tonto es el que no sabe disfrutar! :D

Suposo que demà tindré fet el video amb les reflexions serioses que en Carlos,  el.laborador de la excel.lent cervesa artesana Agullons ens va fer ahir a un grup de blocaires sota la batuta del Roger. De moment us deixo amb el moment on ens explica que lo important no és quin tipus de cervesa prenguis sino saber gaudir del moment i com els que es casquen el pintxo amb aigua sóm una mica ... en fi... . El mestre estava criticant els essencialistes ortodoxos que no saben adaptar-se a les cerveses i les circumstàncies i s'estimen més prendre un aigua que una cervesa que no sigui del tipus prefixat que tenen als prejudicis.
Però jo ahir com a abstèmi moderat visitant un temple de la cervesa... era franca minoria i van caure les brometes. Juas!!

6 comentaris:

Ricard Sampere ha dit...

Tampoc passa res per prendre una aigua si la cervesa que t'ofereixen no concorda amb els gustos.

Jo prenc cervesa en ocasions i tinc les meves preferències. Però si la que m'ofereixen no és del meu gust, passo a aigua.

En el món del vi estic bastant més ficat i faig el mateix. Quin problema hi ha en preferir aigua?

Salut!

starbase ha dit...

Ricard, és dificil transmetre l'actitud del moment del Carlos en un video. El tema anava per la fugida dels extremismes, en cap cas per prendre (o no) una cervesa per obligació o no prendre-la per una mena d'esteticisme militant sobre les cerveses artesanes. I que si t'agrada més amb una cervesa no artesana el pintxo el prenguis i gaudeixis del moment. Tampoc tindria cap sentit prendre una cervesa que no t'agrada per demostrar que ets flexible, es clar. També seria de tontos :D

Mentre preparo el video llarg he volgut posar aquest fragment bàsicament perque ... al final en soc el prota? :P

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Com no has de ser el protagonista? Un abstemi confés, rodejat de cervesa. Aquesta marca no la conec. En poc temps han sortit al mercat moltes marques artesanes.
Petons.

Anònim ha dit...

Del universo cerveceril, como de toda galaxia humana (?), lo más gratificante es participar en su proceso de elaboración, un arte. Y en arte, finiquitada la obra, el resto es cadáver. Lo cual no obsta el disfrute del compartir con amistades fraternas, y si además una buena tapa... miel sobre hojuelas, que también es gastro.
Berebundo de Atalante

Roger ha dit...

Bé pel vídeo! La inteció del Carlos crec que és senzilla i encertadament enterrar integrismes. Que creus que la cervesa artesana és millor, perfecte. Però si algun dia vas i prens una damm, pots disfrutar de la situació igualment. O d'una aigua.

No tot són postres ha dit...

M'agrada perquè ara ja ets abstèmi moderat!

PTNTS Dolça