dilluns, 27 de maig del 2013

de Bar la Plata & Tiriti & Family. El regal de la vida.

Dissabte al migdia i familia Tiriti per anar de tapes i vermout. ¿SOY O NO SOY UN TIPO AFORTUNADO?Les nostres papiles ens van conduir fins a un clàssic de la ciutat, el Bar Plata al carrer de la Mercè num 28, a tocar de tot arreu. Un local petit i de oferta concreta i acotada. Sota, caballo y rey que me llevo las cuarenta. Aquí tenen apamat el pescaíto frito i el pintxo de botifarra. Amb un molón vermout de la casa i tira milles que la vida hauria de ser justament això:  vermut i somriures.  Com més millor.També té fama la amanida de tomàquet, que jo no vaig saber trobar quina era la gran diferència amb la amanida de tomàquet que em faig jo a casa. Però el pescaíto ayomá, el pescaíto.....Bar La Plata
C/ de la Merce 28
Barcelona

3 comentaris:

Gemma ha dit...

L'únic que no m'agrada de la meva afició per l'escalada, és que em perdo l'ocasió de fer grans vermuts com aquest...

Marta Padenous ha dit...

Vermut que acaba en dinar!!! M'agraden aqsts vermuts....fa temps que no en faig cap!!! ptnts

Anna Hallado ha dit...

M'encanten els vermuts acompanyats de somriures i d'un fart de riure!
Petonets