dissabte, 25 de maig del 2013

demasiado tiempo esperando, hamijos...


Mai ho havia pensat, és una opció una mica troll per a quan passen els minuts i no et serveixen. Però no em negareu que el subratllar en groc demostra una ferma voluntat estètica. Jo hagués fet servir la sempre elegant Arial com a tipografia, però com a minim no han fet servir la denostada Comic Sans.

Ho veurem en algun dels restaurants de Pesadilla en la cocina en que sempre hi ha un moment on 'los comensales llevan más de media hora esperando su comida pero en la cocina están bloqueados'? Donaria un pèsol per veure el gest reflexiu de Chicote devant la situació.

1 comentari:

Anna Hallado ha dit...

Fa anys, a un restaurant a Barcelona (de cuyo nombre no quiero acordarme), portavem molta estona esperant. El menjador s'anava omplint de gent, els cambrers preníen nota, però de la cuina no sortia res. Quan estava ple ple, a la gent ens va agafar per riure. Estavem sols! Vam decidir marxar. En veure-ho el cap de sala, va sortir darrere nostre dient que teníen un problema a la cuina. El Pere li va contestar que també teníen un problema i gros a la sala. Nosaltres anavem al teatre i feiem tard! Evidentment, vam estar al teatre amb la panxa buida. Però sempre guardarem al nostre record aquell dia.