dissabte, 18 de maig del 2013

de swedish Chef, via el #ComandoPanarra

Un dels grups que amb més energia positiva i dinamisme constructiu han saccejat el timeline del meu Facebook és el #ComandoPanarra. Creat i tutelat per l'equip de La Trinidad Panes Creativos, s'ha dedicat a proposar reptes basats en reproduir a casa les receptes del Putuchef Daniel Jordà. Reptes als que la meva proverbial mandra i sobretot la meva crònica manca de temps m'han impedit apuntar-me.

Però no només de reptes panarres viu el grup, i aquest dijous he descobert gràcies a la publicació de la ChefM un personatge de felpa que m'ha fet riure i recuperar part de la energia que una jornada complicada m'havia robat. El Xef suec, de Barrio Sésamo, no es pot treballar amb ingredients més frescos...

Un putucrack el xef Ikea, com el #ComandoPanarra
2 comentaris:

Margarida ha dit...

Ja,ja,ja....
Que en moments difícils et facin riure, no té preu!!!
M'han encantat tots tres!!!
Petons

Anna de Llepadits ha dit...

Realment és un crack, m'ha agradat la "formula" de fer donuts...

No el coneixia aquest personatge...

Bon dia!