dimecres, 8 de maig del 2013

de nova App Mercats de Barcelona per a mòbil i tablets

Sabieu que a partir d'avui ja podeu descarregar la App de Mercats de Barcelona?
A mi el mercating em posa catxondo així que tenir dins el mòvil adreçes, activitats, receptes i demés em sembla una gran idea. De moment ja m'ha servit per a programar una propera visita al Mercat de la Llibertat, on fins a mitjans de Juny fan òpera cada dissabte al migdia. I es que si de pas que em faig la cistelleta del verd, em passen una bona aria per els timpans em sembla que no li puc demanar més al matí del dissabte.


Respecte a la app, està estructurada en tres grans apartats: Info (agènda i noticies), Cuina (receptes i trucs) i un repte per als que tinguin ganes de jugar. El premi és de 3 lots valorats en 100 euros, que amb les hòsties fines que cauen desde les el.lits de la nostra societat no es pas un premi a despreciar. Del apartat de la cuina encara l'haig d'explorar més, però de moment hi ha força receptes i espero que en vagin afegint encara més.

Jo personalment ho milloraria amb  una mena de highligts o receptes estrella de la setmana amb els productes de temporada. Es a dir, ajudar al mercating explicant quins són aquells productes que justament aquesta setmana estan en plena temporada. Per exemple, avui mateix podrien sortir uns pèsols: és el moment de pillar i cuinar clorofila esferificada.


La App està disponible gratuitament tant per a iPhone com per a Android. La podeu trobar mitjançant els repositoris corresponents a cada plataforma (jo la he trobat al Google Play cercant per Mercats BCN) i també amb els codis QR que trobareu als mateixos mercats.

3 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Així que catxondo, eh?... he he he Llàstima que els que no som de Barna això de l'apps encara no hagi arribat ;-) Ho trobo molt útil!

L hora del tupper ha dit...

Ara que ja tinc "esmarfon" me l'hauré de descarregar, oi? però encara no sé com funciona l'"aparatejo".

Gemma ha dit...

Ja me l'he baixat!
Impressionant l'agenda d'activitats, eh?
I espero que ben aviat afegeixin més receptes, n'he trobat a faltar de dolces! Je je je... ;)