dilluns, 5 de maig del 2014

de Marc Rodellas, genio loco de la xocolata!

Per un quítame allà esas cremas pasteleras vaig coincidir una tarda al obrador de la familia Rodellas. Temple de la xocolata situat a Sant Celoni i on en Marc i en Jordi piquen pedra temperada per a fer feliços als clients i guanyar-se la vida.

En Marc portava una setmana treballant full time en una escultura per a exposar en el Museu de la Xocolata , ens un concurs anual del gremi de pastissers. Em va saber greu destorbar-lo aquelles dues hores sabent la feinada que encara tenia a sobre.
Penseu que m'ho va retreure? Al contrari, aquest troç de pa encara em donava les gràcies per distreure'l una mica!

Vaig prometre no desvetllar el secret de quina era la escultura, i ho vaig acomplir tot i tenir un blog de cuina que ja és molt acomplir. I quan va penjar aquest video on es veu la enorme quantitat de feina invertida, li vaig demanar permís per a poder posar-lo aqui, a casa meva.

Sabeu el que és millor del video? El final.
Perque al final es demostra de quin gran cacao està fet en Marc, mastegant a la situació de la pèrdua  d'una gran part de les hores invertides (no totes!!!). Un pastisser excepcional.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

OxtiAaaaaaaaa!! nanuuu que me saltara un.lagrimon!!!! Moltes gracies OScar :)

Unknown ha dit...

Impresionante !!

Miquel ha dit...

Desde luego es de otra pasta el Marc,brutal¡¡Gran persona¡¡

Anònim ha dit...

Sí, es arte en chocolate, y no esas "huevadas" con figuritas de plástico en adentro.
Berebundo de Atalante