dilluns, 12 de maig del 2014

d'Estima el teu mercat

Estima el teu mercat. L'equip de Mercats Barcelona no para mai i és un dels valors que té aquesta ciutat.

ESTIMA EL TEU MERCAT

3 comentaris:

Sara Maria ha dit...

És difícil estimar-se a la Boqueria, ha esdevingut un parc temàtic de menjar ràpid dedicat als turistes...

Gemma ha dit...

Impressionant la capacitat que tenen per fer participar els clients i acostar-se a tothom!
Ojalà els mercats de Sabadell aprenguessin una mica d'aquest equip tan actiu...

Teresa ha dit...

Procura que els meus fills vagin al mercat! A banda de bons productes, l'atenció que reps, fins i tot les amistats que crees, al meny en el meu cas, és un plaer dedicar-hi una estona! ah! hi jo no em perdo fer un bon esmorzar! Jo estimo el meu mercat, Santa Caterina, a pesar també, com diu la Sara, que s'ha convertit en un altre parc temàtic...!bona setmana!