divendres, 2 de maig del 2014

de tipus d'arrosos, receptes i tast experimental


Avui en un article de Gastronosfera tinc la  gran sort de poder explicar un tast/experiment que vem poder fer gràcies a la invitació que ens va fer al Manel cuinagenerosa i a yourstruly el xef, blocaire i sobretot  amic Xesco/gastromimix.

Es tractava de tastar in situ sota condicions controlades cinc tipus d'arròs diferents per a copsar-ne les diferències a nivell visual, olfactiu i sàpid. Els vem bullir durant 12, 15 i 18 minuts en aigua sense sal i vem procedir a tastar-los i fer-ne unes fitxes.


A banda també he posat una introducció amb els diferents tipus d'arròs i les característiques teòriques de cadascuna (amb  receptes molones de MGlória, Margot i Ada Parellada). Ha quedat un post llarguet, però amb  molta informació tant en el pla teòric com el pràctic. El voleu llegir? Punxeu en aquest link :)

http://www.gastronosfera.com/info-tendencias/arroz-con-ciencia-tipos-usos-habituales-y-estudio-comparado/

I  si us abelleix i ens voleu comentar alguna cosa, us prego que ho feu allà i que quedi tot concentradet.Si us barrufa especialment  i ens voleu ajudar a fer-ne difusió,  allà teniu els botons de Likes, Tuisters i demés ;)