dimarts, 1 de juliol del 2014

de Zouk Magazine num2, revista gastronòmica online (i gratuita)


Ja ha sortit en número 2 de la revista gastronòmica online Zouk Magazine. 200 pàgines donen per a molt i entre altres coses (no nos cabe todo ni lo hemos podido leer todo aún) hem pogut llegir un excelent article de David Valdivia analitzant el sector de la microcerveseria artesana, un passeig força detallat per la proposta culinaria de Francis Paniego o un recull de llibres gastronòmics amb el que estem molt en sintonia. També hi ha text literari d'un dels meus escritors preferits sobre gastronomia, en Jordi Luque. Encara no l'he llegit, però sempre m'agrada com escriu en Jordi, és un dogma de fe.


Un cop més, em trec el barret davant aquells que agafen tota la provisió de carn i la posen a la graella (per cert, també especial barbacoa en aquest número del Zouk). Corren temps d'una aridesa extrema en que tothom tenim la paraula canvi constanment a la boca i però no sembla que el paisatge social evolucioni gaire. Per això quan algú li posa totes les hores i la vida en un projecte com aquest a mi em sembla acollonant. O sigui, sombrerazo per a l'Albert Molins.


En fi, la revista completa la teniu a un cop de clic. Gratuita i tota per a vosaltres. Permet també la descàrrega en pdf desde el menú superior ;). A gaudir!