dimarts, 29 de juliol del 2014

de Jordi Cruz vs Emil. Face to face al Versió RAC1. (Audio)


Ahir al Versió RAC1 es va produir aquest face to face entre el xef i jutge de Masterchef Jordi Cruz i el concursant que clarament era el millor cuiner de la edició 2014. Segons el xef no va guanyar perque es tracta de premiar evolucions i no pas nivell absolut, idea que personalment no compro de cap de les maneres.

En tot cas, evident capacitat mutua per encaixar tot i que quan el xef considera que s'ha de posar gallito s'hi posa ràpidament (dos cops com a minim, una quan li diu a Emil que si ha d'analitzar a fondo el plat que el va eliminar 'te irás calentito', i l'altre a preguntes d'un dels col.laboradors de critica televisiva)

Un document interessant de mitja horeta del Versió RAC1, del que Jordi Cruz serà col.laborador gastronòmic de nivell durant l'estiu. Sincerament, per a mi fins i tot supera al mestre Fermí Puig que s'encarrega d'aquesta tasca en la temporada regular. Ahir parlant de barbacoes (en una altra mitja hora prèvia) va donar una sèrie de dades tècniques ben interessants.


1 comentari:

Gemma ha dit...

ueee!!!! Ara mateix m'ho vaig a escoltar, que serà ben divertit! Gràcies per compartir-ho :)