dimarts, 7 de febrer del 2012

decuina decunya deconya

En Martí és una d'aquelles persones que predica amb l'exemple. I justament és el seu exemple el que molts prediquen però pocs practiquen.Ell fa temps que practica la generositat a internet (compartint coneixements, compartint somriures) i es mereix aquesta petita falca de suport. Aquesta petita 'cunya'.


El proper 25 i 26 de Febrer, en Martí (persona, cuiner i fotògraf) ens proposa aquests tallers per a treure-li profit a la nostra càmera. Així descriu la proposta ell mateix...

"Tan si tens una càmera compacta amb la que creus no poder fer res de res com si tens una càmera rèflex que mai has mogut del mode automàtic o si et perds amb tants valors, velocitats i ISOs. Aquest és el teu taller!"

I aquí el teniu en acció en un taller diferent ja que no era personalitzat i pràctic, sino un taller teòric per a tres dotzenes de blocaires:


Per la meva banda, només em queda testificar de nou que si hi hagués molts 'Martí' en l'ecosistema de la xarxa el món seria més amable, més generós i -sorprenentment donat la seva edat- més madur.
I aquesta falca és només una manera d'agraïrli el que ja ens ha donat a tanta gent. Si el coneixeu sabeu de que parlo. Si no el coneixeu, encara hi sou a temps!! És un puto crack i jo de gran vull ser com ell.



I per cert, feu una ullada al blog. FLIPAREU AMB LA QUANTITAT DE DADES I CONEIXEMENTS QUE EN MARTÍ COMPARTEIX DESINTERESSADAMENT

3 comentaris:

La Cuina Violeta ha dit...

Una proposta força interessant.
Nani

mercè ha dit...

Ja m'agradaria coneixer en Martí, des que estic en aquest món només he sentit d'ell que bones paraules per part d'una bona colla de blocaires!. Apunto la informació i a veure si aquest cop puc!. Gràcies Oscar!

Arantxa ha dit...

Estoy pensando en apuntarme pero me falta tiempo... vais a ir vosotros? Bueno lo comentamos el viernes!