dissabte, 1 de setembre del 2012

de recomanació sabatina: Fesols a Llegums Ràfols del Mercat de Sta. Caterina

No sigueu racistes excloents!
Només perque al 365.com se m'ha acudit dir que m'agraden més els Fesols de Santa Pau que les mongetes del ganxet no deixeu de posar un 'me gusta' i un twitterazo o google+ a la recomanació d'avui, no? Això és racisme de fesol!!:P

(...)
En la última reunión de gastrónomos fui untado de alquitrán, rebozado en plumas y arrojado al río. Y todo por decir que me gustan más los 'Fesols de Santa Pau' que las etéreas y también excelsas 'Mongetes del Ganxet'.
Ya ves tú la tontería y el anatema. Y sin embargo es así. Por su diminuto tamaño, su textura exquisita y también vaya ud. a saber por que tipo de entramado sentimental de mí  atormentada psique gastronómica.
(...)

La podeu llegir complerta i votar clicant aquí o a les imatges següents, si us agraden les parades de llegums cuits... ja sabeu.




Hi ha d'haver gustos per tot, i a mi m'agraden més els germans petits que les (també fantàstiques) germanes grans ganxudes. I comprar-les a mercat, ja cuites al punt sempre ha estat una garantia de cocció perfecta que s'aplica molt bé per a amanides i similars. Es a dir on no cal que la mongeta cogui en el brou per agafar el gust del guisat.

Llegums cuits Ràfols
Mercat de Santa Caterina, parada 68-70. Barcelona  [MAPA] | ☏ 93 310 36 13
http://www.mercatsantacaterina.net/

5 comentaris:

Gastroadikta ha dit...

Doncs t'he de dir que si t'han de portar a la tomba, ja hi tens una acompanyant, perquè encara que m'agraden molt les mongetes del ganxet, s'hi haig de triar em quedo amb les de Santa Pau! ;))

Petons!!

el taller de cuina ha dit...

A mi també m'agraden més els fesolets per una qüestió de mida, i potser per motius familiars (si dic el contrari potser serà a mi a qui linxaran...). Però vaja, a les mongetes del ganxet tampoc els faig un lleig!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

S'ha de triar? A mi m'agraden les dues.
Petons.

starbase ha dit...

Vaja, pensava que tindria comentaris acusadors sobre la meva temeritat i veig que en realitat no estic sol... un es creu especial i tal, però el blog el posa a lloc hahahahaha :)

Ricard Sampere ha dit...

Jo també soc dels que m'apunto a les dues... Cullerada d'unes, cullerada de les altres...