divendres, 13 de maig del 2011

dedicat al Sr. Blogger

Aquest passat dimecres el Sr. Blogger va decidir remenar el condensador de fluzo. Va fer un backup i es va liar la manta al cap. Ens ha tingut fins avui divendres patint. I per el camí s'han quedat dues entrades noves que es van publicar i han desaparegut en el gran buit de l'espai digital. I també alguns comentaris dels visitants.
Les entrades les tenim guardadetes, però els comentaris molt em temo que no tornaran a caminar per la Tierra media.

Vull agrair especialment al Sr. Blogger la seva manca de informació durant aquestes 40 hores, que m'han convertit a mi i als companys blocaires en uns enjutos de la vida. Dedicat a tú, Sr. Blogger :)





PD: Les entrades recuperades són les dues entrades que venen a continuació d'aquesta. Una està dedicada a una recepta en vinil del Practicón d'Angel Muro i l'altre a un grup de Rock dur que canta una recepta vegana... el ying i el yang?

10 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Molt bona aquesta entrada Oscar.
Jo he perdut els comentaris que veig que no han tornat. Chapeau.
Petons.

josep ha dit...

Jo he hagut de tornar a publicar l'entrada que vaig fer ahir per la tarda. Els comentaris també els he recuperat ja que els tenia en el e-mail. Fantàstica gestió la de BLOGGER.

Anna Hallado ha dit...

Penso que, comparat amb el que podria arribar a ser, no és res. Algú té còpies de seguretat?

Anna Hallado ha dit...

Je je :(

starbase ha dit...

Anna, jo les copies les tenia al google reader, ja que quan es publica una entrada el reader 'la captura' i em queda la copia... no se si a tu et pot servir... (I hope so :-) )

Anna Hallado ha dit...

Sí, sí, però... "no es lo mismo"...

Visc a la Cuina ha dit...

Jo he flipat aquest matí quan he vist que havia perdut l'entrada, pensava que al meu ordinador li havia passat alguna cosa però ja he anat veient que no! Per què, sr. Blogger?

Cuinagenerosa ha dit...

això, això, per què? enlloc hi havia informació, i tots ens hem temut el pitjor, perquè és la feina de molts anys guardada a cada bloc. és una sort que només s'hagi perdut una o dues entrades de cadascú, el senyor blogger i el senyor google, que és l'amo gros, haurien de donar alguna explicació.

starbase ha dit...

Manel, El meu sentit comú aràcnid (ja!) em diu que van fer el backup, van actualitzar i tenien errors en el programa d'actualització. Va quedar fet un nyap, que van voler arreglar a pedaços i quan han vist que no podien... han tornat a la copia i tot el del mig s'ha perdut.

Però corren rumors dels conspiranoics que en realitat els hi han hackejat la plataforma i han hagut de tornar al backup per això.

Però ja et dic... per a mí que és una cagada al actualitzar que ha deixat el sistema a mitjes, però no han pogut estabilitzar-lo hi han hagut de tornar al punt inicial.

Per teoríes que no quedi...

Cuinagenerosa ha dit...

ah! :-((