dijous, 11 d’octubre del 2012

de Crónicas Carnívoras: La anti-gastronomia.

No se si coneixeu el programa Crónicas Carnívoras (Man vs Food en el seu titol original, tota una declaració d'intencions). Preguntant ahir al twitter, un 100% de les respostes a la pregunta (heh!) de si era el programa ideal anti-gastronòmic va ser que sí.

I és que aquest programa conduit per el tripero Adam Richman  es recorre els USA a la recerca de restaurants on serveixin raccions impossibles d'acabar amb l'objectiu precisament d'acabar-les i inscriure el seu nom en uns ridiculs pòdiums de triperos sense cap frontera (dietètica, al menys).

De debó que existeixen aquests locals? Locals on cal firmar un paper de descàrreg legal cap al propietari per si menjant un bitxo que pica més de 40 vegades com un jalapeño et dona un tabardillo. Locals que s'enorgulleixen de que hi ha hagut tres infarts entre els seus clients devoradors d'hamburgueses de 10.000 caloríes,... locals de merda. El horror.

Però jo, que no veig Sálvame, sí que em miro Crónicas Carnívoras de tant en tant. És com mirar una porno cutre dels anys 70: tot el que veus és lleig i guarro, pelut i lamentable... però no pots deixar de mirar.
Deu ser l'atracció de la carn, es clar.




Per cert, podeu veure com perpetra l'Adam cada dia a les 19:20h al canal 'Energy'. Per allò de les calories, el millor canal on podia anar a parar aquest programa.

2 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Ni idea! No el coneixia... però mola molt. A veure si ara m'hi enganxaré... jo tampoc no veig sálvame i em falten vicis!!! he he. Petons

Q ha dit...

Jo sí que l'he vist de tant en tant, i em fa ois veure com menja aquesta mena de "valents", però tens raó: de tan cutre, el continues veient. (i pots acabar tan enfitat com el de la tele).