dijous, 30 de maig del 2013

de la forquilla que et fot la bronca

 
Qué passaria si els teus coberts fòssin capaços de detectar que victima del estrés que ens domina la vida moderna (o de la teva inconsciència) resulta que menges massa ràpid? Perque menjar ràpid és fatal, tothom hauria de ser conscient que al incorporar saliva quan masteguem, estem iniciant el procès digestiu. I allò que deia la mama de mastegar molts cops quan èrem petits tenia tot el sentit del món.

Doncs ara hi ha una forquilla capaç de detectar que estem menjant amb ansietat i pressa i vibrar per a avisar que no ens estem pas fent un favor a nosaltres mateixos. Per una banda, sento que ja només em faltava una forquilla que em foti la bronca -ni que sigui vibrant, és una petita bronca- i per l'altra banda soc una de les víctmes d'aquest menjar compulsiu. Hola, me llamo starbase y tengo un pelín de fijación oral.





Ara ja només falta trobar-me dinant  oliosament en un restaurant de poligon en un quart d'hora justet perque vas petat de feina, mentre et vibra el mòbil amb un client que demana una modificació urgent a la seva web i una forquilla que vibra perque estàs dinant massa ràpid. #Virgensita

5 comentaris:

Cinta ha dit...

N'haurien de fer una on es pogués, a més, gravar veus. Jo segur que tindria la de la meva mare dient-me: "pots comptar si deus menjar bé, si no proves la carn en tota la setmana". Uau, quina tortura.

etxeoquehai ha dit...

Como velociraptor complusivo he de decir que eso de la vibración es una mierdecilla. Si quieren eficacia que hagan algo serío, yo qué sé, una descarga eléctrica en los cataplines o que el tenedor se vuelva contra tí en plan sicópata. Lo demás, lo dicho: una mierdecilla inútil.

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

uauuuu me va a dar algo!!!

Anònim ha dit...

Jajajaja, aquesta forquilla li aniria bé al meu fill gran, que no en té prou que la seva mare li digui que menja massa ràpid!!!!!
Merci!!!
Una abraçada, guapu!

Anònim ha dit...

Acaso tal artilugio es utilizado -modelo XXL- por el propio Satanás, allá en el Averno, para martirizar a los masocas que se portan bien. En el infierno (donde la carne se cocina a lo grande) la justicia también funciona, tal vez mejor que en esta tierra nuestra que dice amamantarnos.
Berebundo de Atalante.