dimarts, 11 de juny del 2013

de imants, neveres, hoaxes i la mare que els va parir


M'arriba per correu un email  alertant de la suposada perillositat  dels imants de la nevera. Us sorpren? A mi també. I es que no hi ha millor manera de agitar les pors irracionals del personal que arreplegar en un mateix correu un nom inexistent de professor de facultat inexistent. Citar un suposat estudi (sense donar-ne la referència exacta, es clar) de Princeton i a partir d'aquí fer servir o bé les energies electromagnètiques -aquest és el cas- o l'altre Sant Cristo Gros dels xamanismes de pandereta: la quàntica.

En aquest cas, el sonat que va voler fer de piròman alimentari agita la por contra els imants de la nevera tot assegurant que irràdien energia electromagnètica que deu ser dolentíssima. Pensava que debia ser la mateixa energia electromagnètica dels imants en la pulsera que venen a la tele de matinada i que curen tots els mals, però no aquesta és dolentíssima. Però lamentablement per al perpetrador del correu, els imans no irradien cap energia electromagnètica, sino que creen un camp magnètic. El camp magnètic interactua amb partícules elèctricament carregades i prou. El camp magnètic no li fa res al pollastre que, pobre, espera el seu torn dins la nevera. La terra en te un  de camp magnètic general, que ens va molt bé per exemple per a fer funcionar les bruixoles i saber on està el nord.

El camp magnètic terrestre, aquest perill omnipresent....


Profesor VICENTE TORTOSA PEREZ
UNIVERSIDAD DE ALMERIA – ESPAÑA
Hago estas aclaraciones, para darles la seguridad de que es un envio,
realizado con toda la seriedad del caso.
Cuando lean el contenido, podra cada uno actuar en consecuencia.
Por lo prondo retirare los que por publicidad hay en las puertas de mi heladera y freezer.

VICERRECTORADO Y SERVICIOS GENERALES
UNIDAD DE EXTENSIÓN UNIVERSITARIA.
Camino del Pozuelo s/n, 16071 – Cuenca – España
Investigadores de la Universidad de Princeton han descubierto algo considerado aterrador. Durante varios meses estuvieron alimentando  dos grupos de ratones, un grupo con comida guardada en una nevera, y al otro con comida guardada en una nevera pero con varios imanes decorativos pegados en su puerta.
El objeto del estudio era ver cómo afectaban las radiaciones electromagnéticas de los imanes en los alimentos. Sorprendemente y tras rigurosos estudios clínicos, constataron que el grupo de ratones que consumieron la comida irradiada por los imanes tenía un 87% más de probabilidades de contraer cáncer que del otro grupo.

Los imanes adheridos a cualquier aparato (electrodoméstico) conectado a la corriente eléctrica aumenta el consumo -gasto- eléctrico de dicho aparato, por aumentar la fuerza electromagnética del campo eléctrico del aparato.

Todos tenemos algún imán en la nevera, como elemento decorativo, sin que hasta ahora se sospechara que fueran perjudiciales. PERO SON LETALES.
Es peligroso jugar con las fuerzas de la naturaleza y con las energías. Si tenéis algún imán, quitadlo rápida mente y ponedlo lejos de cualquier alimento.
Inexplicablemente el Gobierno no ha dado ningún mensaje de aviso, pero gracias a Internet y la buena voluntad de todos, podemos ayudar nos mutuamente.

En fi, el que és inexplicable no es que el Gobierno no hagi donat cap missatge d'avís al respecte. El sorprenent és que per una vegada, el Gobierno ha encertat plenament. Per favor, quan us arribin correus avisant de la perillositat d'una cosa que milers de mil.lions de persones porten fent durant dècades... penseu si realment té gaire sentit i si és possible guardar en secret una cosa com aquesta. I així deixareu d'enviar collonades a tercers que probablement tinguin feina. Heh! :P

7 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

La nostra nevera seria un bon exemple de contaminació, doncs, perquè està a petar d'imans!! Carai, tu, hi ha gent que té poca feina, o bé que els agrada tocar el voraviu...!! gràcies per compartir!

Sara Maria ha dit...

La meva també, van tant bé per enganxar-hi notes!!!

paki ha dit...

Oido cocinaaaaa!!!!!

Maida ha dit...

La meva com la de la Marina hauria pogut provocar una guerra mundial nuclear. Jo ja fa molt temps que passo d'aquestes coses (o que detecto hoaxes), però són les típiques que em reenvia la meva mare que :-)

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar estimat i guapo tu

Sempre ens tens molt i molt ben informats.

El cas d´avui, per ejemple, ganes de tocar allò que no sona...persones humanes o no ?, que no tenen res més a fer que emprenyar i espantar als demés, comentes que si el govern tindria que fer alguna cosa ?,,,je,je, si no tenen temps, s´el passen pensan com puteixar al poble, com omplir-se les butxaques i com treure diners del país....en fí, no ens posem de mala sang que no serveix per massa...

mentre mil petonets Susanna

CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA ha dit...

Jesús...a donde vamos a llegar?
Ni idea de ese tema y lo que habrá que no sabemos....
Gracias por la información!

Anònim ha dit...

Señor Starbase, ¿se ha apercibido usted de que tiene un gato atrapado con la puerta del federífico? Los gatos enfadados son peligrosísimos, y ese estará muy cabreado; se lo hago notar por si un casual. De nada.
Berebundo de Atalante