dijous, 6 de juny del 2013

de John Walker&Sons. Invitació Gastroblocaire


Bones noticies, ens han ofert la possibilitat de compartir un matí en aquest fantastic veler que visitarà el port de Barcelona el proper 17 de Juny (dilluns). Si, dilluns és dia complicat, però si us ho podeu combinar podreu gaudir d'una visita a tot el seu interior, esmorzar, tast de whiskys i combinats de nivell sibarita i un catering final per a sortir esmorzar, 'hidratat' i dinat. Tot en un!

Els unics requisits són tenir blog gastronòmic i ganer d'anar-hi. Bé, i apuntar-se en aquesta entrada o enviar un email a gastroblocaires(arroba)gmail(punt)com. No em direu que encara que no sigueu mariners no us entren ganes de visitar un veler molón i tastar whisky high level... ¿Te lo vas a perder?

ADELANTE TODA!!!

15 comentaris:

Cinta ha dit...

Arrrgggh! dilluns al mati no puc! Que ho disfruteu, marineros!

TaniVazq ha dit...

Qué ve!! Jo mai em puc apuntar per que treballo els caps de setmana.

M'agradaria apuntarme.
El meu mail es tania.vazquez@gmail.com

Gràcies i que hi hagi sort.
Salutacions.

TaniVazq ha dit...

Qué ve! Jo que treballo els cap de setmana no em puc mai apuntar a aquestes coses.

M'agradaria anar a aquesta.
El meu mail es tania.vazquez@gmail.com

Gràcies i que hi hagi sort.

Salutacions.

TaniVazq ha dit...

Perdoneu el meu blog es :
http://onlinegarum.wordpress.com/

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Es molt interesant, però beure whisky sol, es que no m'agrada.
Petons.

Unknown ha dit...

En dilluns, impossible, quina llastima !!

Cuinetes ha dit...

M'apunto!!! hips!
Que hi hagi sort! Petons!!!

Fem un mos ha dit...

Hola Oscar, nosaltres dos ens apuntem al sarao, Sión i Miquel
Moltes gracies

Fem un mos ha dit...

Hola Oscar, nosaltres dos ens apuntem al sarao, Sión i Miquel
Moltes gracies

Tiriti ha dit...

Whisky i vaixell, apunta'm

Miquel ha dit...

Oscar apuntame al sarao a ver si hay suerte
Miquel

Sara Maria ha dit...

Llàstima que sigui diluís!

abril ha dit...

JO M'APUNTO... PUC!

Cook me tender ha dit...


Hola!!

Soc la María Àngels de Cook me tender que podría anar? o es massa tard?

El meu mail es cookmetender@gmail.com

Gràcies!

starbase ha dit...

Estimats, en breu us enviarem per mail els detalls de la convocatoria :)