dimecres, 26 de juny del 2013

de visita a la Fundació Alicia amb la AEEG





Avui un article sobre la il.lusió i energia positiva que els malalts de glucogenosi i els seus familiars van sentir i viure al visitar la Fundació Alicia. La glucogenosi és una malaltia minoritaria que en segons quina variant pot arribar a ser mortal, i està causada per un mal funcionament del metabolisme del glucogen, encarregat de subministrar energia a les cèlules.


Tots sabem que la alimentació és tot sovint una de les claus per a gaudir de bona salut, però de vegades la dieta es transforma en una medicina de vida o mort per ella mateixa. Imagineu si la vostra dieta estigués restringida a un parell de dotzenes d'ingredients... Com fugir de la rutina? Com fugir de la repetició? Com aconseguir gaudir a cada àpat? Aquest problema el tenen alguns malalts de glucogenosi i altres malalties minoritaries. Per això la visita a la Fundació Alicia per coneixer algunes propostes i receptes va ser no tan sols instructiva, sino un autèntic xute d'energia positiva. Aquella tarda es van sentir una mica més acompanyats.

L'article i crònica complerta està publicada AQUÍ al Gastronosfera.com. Us demano que hi feu un cop d'ull i si us agrada i voleu sumar una miqueta a la ilusió de la jornada li podeu donar al 'me gusta' i twitter que trobareu al final. L'objectiu és clar: que el major nombre de persones conegui la glucogenosi i sobretot a les persones que la pateixen.