dilluns, 24 de juny del 2013

del 365barcelona, presentació i moment de record personal


No tinc altre remei que deixar constància en aquesta mena de dietari digital, poc íntim per definició, d'aquest moment regalat que va ser la presentació del llibre 365Barcelona. Regalat perque com vaig dir en el meu improvisadíssim speech (veure video), mai hauria imaginat que el meu nom constès com a autor en un llibre.

Tot i que un és conscient de les seves limitacions: estem parlant d'una guia gastronòmica iconoclasta i que vol ser diferent. Jo mai arribaré a teclejar ni tan sols com ho pugui fer el gat de Garcia Marquez passejant per sobre el teclat del geni, però eh, opinions en tinc moltes i d'incontinencia verbal vaig ben servit.

I d'això es tracta, simplement, de recomanar els llocs on personalment gaudeixes, on compres les teves olives preferides o en prens el teu café de mitja tarda amb la millor berlina del món. Com us he dit, d'opinions sinceres i cregudes en tinc molt stock. I cinquanta-dues d'aquestes les he posat en aquest llibre, on hi ha tres-centes-seixanta-sis en total: una per a cada dia de l'any i la extra de regal per si cau en any de traspàs.

Com a curiositat per als que no sou fetitxistes de la celulosa, us xivo que el contingut íntegre de la guia es pot consultar online gratuitament en el lloc web www.365barcelona.com. Gratis, però en paper mola molt més. Com us deia, només volia deixar constància en aquesta mena de dietari digital del moment regalat, els cinc minuts de glòria personal. Ja em disculpareu, espero: no m'hi he pogut estar.

8 comentaris:

etxeoquehai ha dit...

Ya solo te falta el árbol..... y el niño :-)

Miquel ha dit...

enhorabuena un gran trabajo y en libro mola un monton.
Me alegro que estubieras tan bien acompañado y muchas felicidades.
Gracias tambien por compartir el libro online
Una abraçada

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Enhorabona, m'en alegro molt. Ara toca escriure un altre llibre.
Petons.

Teresa ha dit...

Enhorabona! Segur que l'esforç que has fet val la pena!! ànims i a pel proper!

No tot són postres ha dit...

Que content i orgullós estàs!!! Es clar que si, Oscar!! felicitats per la feina feta!
PTNTS
Dolça

Gemma ha dit...

Imagino la il·lsuió que deu fer perquè, en plena era digital, tenir les coses en paper sempre fa més il·lusió. Felicitats!

Cuinagenerosa ha dit...

felicitats, neng! és el primer, però segur que no serà l'últim!
m'ha agradat la teva 'improvisada' intervenció, però no la de qui et precedia, al contrari: tothom és lliure de publicar els llibres en la llengua que vol, ningú obliga ningú a fer-ho en català, però es podia haver estalviat aquest comentari: "era un tema d'espai, no ens hi cabia". oído!

Tapa't de tapes ha dit...

Alça manela! Això de criticar els gastrobloguers per la patilla ho trobo una mica fort... no només perquè n'hi ha que no cobrem per publicar coses sinó perquè quan anem al restaurant no m'han pas convidat mai, fins ara. I per fer país diu que no edita el llibre en català però sí que ho fa en anglès i espanyol? Vaja... i ell sí que fot el rotllo però a vosaltres us diu que no xerreu gaire que es farà pesat?... pffff... veig una sèrie de despropòsits al llibre que no m'agraden gens. Però, eps, entre la foscor hi ha una llum! És l'Òscar!! Bravo per la part que t'has currat, que segur que s'ho val. Petonets