dimarts, 25 de juny del 2013

de la vida en jellybeans, cal aprofitar els dies :)


Ja han passat les festes, el solstici i els magres petards que la crisi ens ha deixat cremar. Hem fet el sorpaso astronòmic i ens sentim renovats, conquerits per la energia vital de l'estiu. O potser no, qui sap, perque costa respirar mentre els poderosos t'aixafen amb la bota del decret llei. Però sempre hi ha raons per respirar fondo i mirar d'aprofitar el brou i el xup-xup de la vida. 

Mireu sino aquest preciós video en que es representa el total estadistic de dies d'una vida amb dolçes llepolíes jellybeans ('mongetes de sucre'). Tantes com n'hi ha al principi! 28.835 caramels, un per cada dia estimat de vida! Quina vida tan dolça!

I si les agrupem per a representar els dies que acumularem treballant (3.202), dormint(8.477, si tenim sort ho farem dormint al costat d'algú que ens estima), viatjant (1.099), veient la tele (2.676), dutxant-nos i posant-nos guapos (671) i fins i tot cuinant i menjant (1.635)? Així és la vida de tots.

I al final queden unes quantes jellybeans, unes poquetes. Les que corresponen a la lliure elecció, les inclassificables, aquelles que fan diferent la teva vida de la vida dels altres.
A qué penses dedicar-les? I si et quedés només una jellybean? Qué en faries? Una forma dolça de fer reflexionar una mica.


Via Neatorama

1 comentari:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Una vida dolça amb aquests caramels i mira per on la de coses que es poden fer.
Petons.