diumenge, 4 de març del 2012

de cacatúa èpic chocolat project

Aquesta bonica història còmica me la ha facilitat en Roger. Qué és entre moltes altres coses bones, una autèntica màquina de crear acudits semàntics i jocs de paraules d'enginy amb una naturalitat que espanta.
Com que em coneix bé  sap que no em puc resistir a publicar-la al blog. Amb vosaltes, la cacatúa chocolat project èpic history.


Diria que l'any passat la vaig veure a la pastisseria del barri adornant una mona...

8 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

És el Han Solo de la xocolata

MaryLou ha dit...

Pobreta!!!!

Gemma ha dit...

Reconec que algun cop he tingut la temptació de fer de cacatua davant d'una font de xocolata com aquesta, je je je... :)

La Taula d'en Bernat ha dit...

Ara ja entenc perquè els queden tan perfectes... Jeje!

Petons!
Anna

Anna Hallado ha dit...

A mi em fa molta llàstima...
Pobre bitxo!
:-(

Ruben ha dit...

Nosaltres teníem una parella de periquitos, sempre estaven amb la porta de la gàbia oberta. No marxaven mai de l'habitació, només es passejaven per allà... fins que un dia el mascle se'n va anar a donar un vol(t) per casa. Va passar per la cuina i va anar a parar a dins d'un bol d'oli (per sort per ell, era fred). El vam netejar ben bé, primer amb aigua i Fairy rebaixat i després amb molta aigua, que tornés a quedar ben net...
El vam tornar a la gàbia i aquí no ha passat res.
Fixa't bé com són les femelles, que ella mateixa el va fotre fora de la gàbia, no el va deixar entrar mai més... al cap de 4-5 dies es va morir :-(

starbase ha dit...

collons quina tristor :(

Ruben ha dit...

Doncs sí :-(