divendres, 9 de març del 2012

de lo que tiene el abuelo...

Clásicos del PUAJ!


Quan dic puaj em dec referir al flam de sobre,no?

4 comentaris:

Ruben ha dit...

No et discutiré que el millor flam és el casolà... ara bé, jo si no tinc temps de fer-ne (cada cop menys) i vull gaudir-ne, tinc comprovat que el Potax és el millor, i si l'arrodoneixes amb un ou a la mescla (seguint les instruccions del paquet), queda fantàstic!

Chez Silvia ha dit...

Aquest és mes vell que la cuca, però no,l´he fet mai, això que diu el Surfzone pot ser interessant!!!

Tornem.....

Bet ha dit...

Flam de sobre noo!!! això és el que li he dit a la meva àvia quan AVUI m'ha confessat que els seus flams són de sobre!!! Fa riure oi? mitela que espavilada ella!! i ens tenia a tots ben enredats... Resulta que li han portat un forn nou i dic... que bé, ara podràs tornar a fer flams... i diu nono, que jo els faig de sobre! us podeu imaginar la meva cara oi? XD

Ruben ha dit...

Podríem incloure els flams a la llista de coses amb efecte placebo? ;-)