divendres, 30 de març del 2012

de Alison Knowles, l'art, les amanides i estic sec per dintre

Sabeu.... de tant en tant me n'adono que en realitat estic mort per dins, soc un fustot sense sensibilitat artística. Erm, eixut, sec.

I ho se per exemple quan em trobo amb magnes elements artistics que no aconsegueixo copsar.-si es fa a la Tata Modern Gallery ha de ser art de nivell no???-
Com aquesta performance on foten una amanida gegant en un plàstic de merda, a terra. No tinc clar si la vinagreta la van fer amb un cubell i una fregona.
I es que si no està feta la mel per a la boca de l'ase, no està fet l'art (art no, ART. En majúscules) per als cervells de suro. Mea culpa.


Performance artist Alison Knowles will make a giant art salad on New York City’s High Line park on April 22, 2012 between 10 AM and 1 PM for Earth Day. The event is free and the audience is welcome to participate by eating the salad. The piece is called Make a Salad and her first salad piece was created in 1962.
Alison Knowles artista de la performance, farà una amanida ARTÍSTICA gegant al parc High Line de Nova York, 22 abr 2012 entre 10 AM i 1 pm per al Dia de la Terra. L'esdeveniment és gratis i el públic està convidat a participar pel consum de l'amanida. La peça es diu 'fer una amanida' i la primera peça que en va crear d'aquesta obra va ser al 1962.

Ara bé, que quedi clar que a partir d'avui quan  em trobi amb un cuiner que fot paelles per a tres-cents li penso demanar si és més de l'escola cubista o post-deconstuccionista. I que em firmi el plat per anar a Sotheby's quan es mori.
Perque si això no és una monserga del tamany d'un Big Ben aleshores me la tallo i em faig monja.

Via laughing squid

1 comentari:

Sara Maria ha dit...

Crec que publicitem poc les nostres amanides, de ben segur que són tant artístiques com aquesta.