diumenge, 25 de març del 2012

de solfa analògica i InternetJaume Sisa, a.k.a. Ricardo Solfa.

Entrevista complerta AQUÍ (diario El País)


R. Internet está sobrevalorado. Internet son cuatro tíos que tienen su negociete, que tienen su blog, su negocio, por no hablar de estas webs llamadas noséquéyonkis, que son un negocio montado a costa del trabajo de los creadores. Hay que poner orden en todo eso. No puede ser un territorio salvaje en el que los únicos perjudicados sean los autores, porque como todo lo demás no se puede pillar gratis, los únicos que palmamos somos nosotros.

P. ¿Diría que Zapatero se arredró al no sacar adelante la ley Sinde en los estertores de su mandato?

R. Zapatero se lo hizo encima. Fue un cobarde. No se atrevió a enfrentarse a cuatro internautas, porque son cuatro, que meten mucho ruido y parecen más… Y luego los medios les dan pábulo. ‘¡Se incendia la Red!’, dicen. ¡Qué coño se va a incendiar la Red! Son 22 tíos que están ahí toda la noche… clic, clic, clic… y que producen 21.000 visitas. Yo me pongo ahí con mis amigos y también podría lograrlo, pero no lo hacemos porque tenemos una vida propia… Nos ha jodido. Me molesta cuando se dice ‘los internautas han dicho’ ‘los internautas critican’. Pero, ¿quiénes son los internautas? Cuando salen a la calle no juntan ni a 37.

 Aquest senyor ho té clar, i és que no hi ha ningú millor que un dinosaure analògic que ens vingui a salvar. Total, només som quatre.
A mi em sap greu, perque tenia pensat folrrar-me amb el blog i comprar una mansió a la Cote Blue al costat dels altres trenta-sis.


I ara us he de deixar. Vaig a veure si aconsegueixo robar dels únics creadors algún contingut per al meu blog, que es veu que jo no sóc autor i és molt dura la no-vida pròpia del xoriço: em passo la nit 'haciendo clics!' i osties... no surt mai el puto sol!!

12 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

He quedat de pell de moniato!

Unknown ha dit...

:)
aquí la trenta-cinquena... clic clic clic

Anònim ha dit...

Llàstima, si, aquest senyor t'ha aixafat el negociet! Quina llàstima, no? Brrrrrrrrrrrrr, i encara gasten tinta per publicar coses així.
Que acabis de passar un feliç dia, guapu!

La Cuina Violeta ha dit...

Aquesta nit no penso anar a dormir, la passaré davant l'ordinador clicant...a veure si d'una vegada em faig rica i no torno a treballar la resta de la meva vida!
Nani

Gemma ha dit...

Flipo!!! Osti tu, va de debò?
Tu, més 4 comentaris que tinc a sobre, més jo, ja sumem 6! Haurem d'ensenyar a sumar a aquest bon senyor :)

Sara Maria ha dit...

És realment burro, si sóm quatre a que ve controlar internet?

Miquel ha dit...

se les acaba el chollo

starbase ha dit...

No fa falta que us contesti perque la cosa és molt evident... en fí... :(

Ruben ha dit...

Per sort, tot el que cobrem via Internet se'n va a les Illes Caiman, no suportaria veure com tanta milionada pel bloc se'n va cap a Hisenda...

el taller de cuina ha dit...

Lladre més que lladre!
clic, clic, clic,
aquest home ja repapieja...
clic, clic, clic,
però jo m'estic forrant!!
clic,clic,clic...
I si sóm 37 de què té por
clic, clic, clic,
pobrot...

Anònim ha dit...

No tan sols repapieja, ell tot sencer està totalment gagà; o sia, carrossa, porcellana, ortopèdic. En veure'l així d'ultrapassat, fot pena de recordar aquells temps en que les seves aportacions semblaven novetat. Déu ens en guardi d'evolucions mentals com aquesta, i de tota mena de cabestres.
Berebundo de Atalante

Arantxa ha dit...

¿Dónde hay que apuntarse para forrarse? ¿Aquí mismo? jajajaa... mu fuerte, y nosotros aquí culturizando sin ganar ni un duro para que venga este hombre sabelotodo y diga tonterías que no sirven para nada!

Que se abra un blog hombre :-P

;-)