dijous, 22 de març del 2012

de Gumybiun, 4 PUAJS japonesos

La meva admiració cap a un poble ordenat i sobretot que fa gala d'una exquisida educació (com la trobo a faltar a casa nostra!!) no pot ser motiu per a que no li siguin adjudicats quatre PUAJS ben grossos a aquest invent del Belcebú de la cuina -sigui qui sigui-. Amb tots vosaltres,

el Gumybiun
Aquesta mena de dolç fabricat per un mateix (la pista me la va donar la Sara María) s'esdevé corpori en una mena de màgic procediment, que de màgic en té ben poc i en canvi de procediment en té molt. Es clar que algún defensor de la cuina molecular de la dècada passada podria pensar que la utilització de la paraula 'màgic' és una clucadeta d'ull amb certa retranca. Encertaria.


Comentant la jugada amb alguns experts del ram alimentari, no hem estat capaços de trobar ni esbrinar quina mena de substància és la que intervé en aquesta reacció quimico-física que formar aquesta gominola. I el detall de submergir-la en una escuma groga li ha sumat un PUAJ extra.


El veredicte és de :
( Parece demostrado que no es letal)

I penso que avui he estat ben generós.
Si algú té curiositat, aquí hi ha una noia que explica tot el procediment (en anglés)


I un altre video japonés de gominoles per a fabricar a casa, per si teniu nens amb veleitats artístiques i els hi voleu regalar el joc de les llepolíes...1 comentari:

Ruben ha dit...

Això és un WTF com una catedral!
Et dono la raó, el fàstic absolut és quan has d'untar aquesta mena de llengua de vaca recent solidificada a l'escuma groga... avui no dino XD