dissabte, 24 de març del 2012

de recomanació sabatina: llibreria Laie

Hola, matí encara dominat per la emoció de la trobada Gastrobloc@ire d'ahir en la visita a la Damm, que enorme que és hahaha. Us porto la recomanació sabatina, que en aquesta ocasió és un clàssic total: la llibreria cafeteria Laie al carrer Pau Claris.

La recomanació complerta al clicar AQUI, sobre la foto o el logo. Això sí, el resum és simple: 'lletra i mandíbula'
Com sempre in posseit per l'esperit de la estadística us demano que quan visiteu la recomanació, si us agrada, li cliqueu als botons de megusta, el del twitter o el del google+ :)


(...)Los libros gastronómicos están justo al subir la escalera, en los morros.

5 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Llocs així els he conegut al nord d'Europa, i la veritat és que al principi em van sobtar i després em van agradar (jo hi anava per la conexió WiFi, heheh). Celebro que hagin arribat aquí!
Ptnts
Dolça

Gemma ha dit...

Una gran recomanació, a mi m'encanta!
I ja tinc ganes de començar a llegir les cròniques d'ahir ;)

Mar Calpena ha dit...

La Laie vive de mí y de gente como yo, que nos gastamos los monises allí y no en cosas de profit como ser emprendedores o ponernos tetas de silicona. Son mis dealers de placer, y mira, me gusta. Yo sería mucho más rica sin tanto libro, pero también mucho menos feliz.No me da ninguna vergüenza pulirme la pasta en comida o papel, que no lo pueden decir los de todos los demás hobbies.

josep ha dit...

Una molt bona recomanació que hem comprovat en més d'una ocasió.

mercè ha dit...

Sempre que passo per davant em dic que hi haig d'entrar!...De la propera no passa. Hi entro i segur que m'agrada. Gràcies per la recomanació, sempre és per tenir-la en compte!. Ahir bé, oi?, segur vau gaudir d'un molt bon dia!Una abraçada Oscar!