dimecres, 14 de març del 2012

deglution automatic machine - Charles Chaplin Gastronomic

Aquesta setmana estic tirant de material audiovisual per a les entrades, per la senzilla raó de que a la llógica però dura exigència laboral s'hi afegeixen altres raons per a la manca de temps per a escriure. Ahir, excitant excursió rumbera en un Seat 600 -crònica properament- i avui teiatru gràcies al sorteig que va realitzar aquesta fada màgica del fogó comunicat que és l'Ada Parellada.

Així que per a procurar no faltar a la cita amb el somriure gastronòmic avui us porto un fragment de una película de Charles Chaplin. Un geni sí, però aquest cop no es tracata de la arxi-famosa i depriment escena del paria tractant de menjar un sabatot com si fos un filet de vedella a la planxa.
Avui tenim amb nosaltres 'La màquina de menjar automàticament'. Ideal per a que els curritos no hagin de parar a dinar i pugin seguir entregant el seu suc a la cadena de producció.

Una risión...


2 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Genial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruben ha dit...

Fa un parell de mesos vaig mirar amb les dues filles grans (5 i 3 anys) tota la pel·lícula sencera de Temps moderns. Van riure molt en totes les escenes, però en aquesta es van descollonar tota l'estona. Vaig haver de posar pausa de tan que reien!