dissabte, 17 de març del 2012

de recomanació sabatina, Papabbuble Barcelona

Recomanació dolça de dissabte: Coneixeu Papabbuble? Una botiga nascuda on el Barri Gòtic ja toca el mar, on fabriquen els caramels a la vista dels clients. Un lloc petit i amb la màgia del somriure de la llaminadura.

Clicant a qualsevol de les imatges o aquí trobareu la recomanació complerta al 365bcn, i com sempre, us demano que si us agrada i endolceix el vostre dia li cliceu al 'megusta' o 'twitter' que trobareu al final de la recomanació mateixa.
Ah! sí, també hi ha el botó del google+, es clar. No se com l'he pogut oblidar... heh!


 
6 comentaris:

Sara Maria ha dit...

A més el fan personalitzats si es volen!! El meu nou logo del bloc és una piruleta amb el nom escrit en caramel!!! Preciosa!! Aquesta tarda em poso a fer-li les fotos!

MaryLou ha dit...

No coeixia aquesta botiga, quan pugui m'apropo a veure com els fan!
Petonets

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

M'agrada més veure els carmels que menjar-los, ha de ser interesant mirar com els fan.
Petons.

Marina ha dit...

Ja la vaig visitar, és genial, oi??? I què me'n dius de l'oloreta que fa... nyam! Petons

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Ostres, quina troballa! M'hi perderé. Vaig a mirar el teu logo Sara

Visc a la Cuina ha dit...

Jo també hi he estat, i em va fer molta gràcia veure com feien els caramels, és una botiga amb molts colors, amb molta alegria!