diumenge, 25 de març del 2012

de 600 + Rumba + Moritz + Barcelona

Fa uns dies vaig rebre una invitació de Moritz, aquesta marca de cerveses barcelonina que ha retornat del més enllà amb una bona colla de propostes fresques. Ja sabeu que jo no soc un gran bebedor d'alcohol -desisteixo de declarar-me més cops abstèmi, perque us sento riure desde aquí, lladres!- però em vaig apuntar a la experiència:


La proposta de Moritz i la empresa PUMM consisteix en conduir un Seat 600 original per l'Eixample barceloní (amb el privilegi de fer-ho acompanyat de la reina del meu cor i de la Mar baixagastronomia Calpena) i fer una parada tècnica al Bar Velódromo (no és casual, ja que en Jordi Vilà -Alkimia- s'encarrega del Velòdromo i del local Antiga Fàbrica Moritz).
Com a segona part, continuar amb el 600 fent-se unes Rambles fins a Colom amb la gent saludant i fent-nos fotos als semàfors i acabar amb un sopar amb concert de rumba a la seu de Moritz.



Com va apuntar la Mar, sempre havia somiat que la gent em faria fotos mentre conduia un Ferrari, però fer-ho en aquesta joia del desarrollisme franquista també té el seu encant. I es que la excursió automovilistica domina molt la experiència per sobre del tema sopar. Del que per cert, no vaig entendre el postre i en canvi vaig gaudir molt amb les croquetes i les salsitxes amb la salsa de mango.


Si teniu un dimarts tonto que voleu omplir amb una activitat que no deixa de tenir un punt romàntic i d'aventura de molt baix perfil (per a arrencar el nostre 600 un cop feta la parada ens va tocar empenyer durant uns metres)... ja sabeu: 600 + Rumba amb Moritz.

El preu és de 28 euros, per cert.
www.moritz.com/
Cada dimarts fins al mes de Juny.

6 comentaris:

Ricard Sampere ha dit...

Està be la idea... NO ho faré perquè "uno ya tiene una edad"... :).

Però és una campanya ben pensada i tal al Velodrom com a la nova seu Moriz, l'oferta és prou digna.

Salut..!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Jejeje, més val que no diguis que ets abstemi, quin récord portes!
Quina experiencia més xula, oi? No saps pas la de gent que cabía dins d'un 600?
Petons.

Tapa't de tapes ha dit...

Starbase al volant d'un 600 de moritz? Carai, carai, i sense atropellar ningú amb tanta dona guapa dins el cotxe?

Anònim ha dit...

Recordo la Moritz quan era ubicada als voltants del barri d'Hostafrancs (carrer Bordeta, que canviava de nom i per on circulava el tramvia 52, amb un canvi de vies que no era tal canvi), i recordo que també portaven gasosa.
Berebundo de Atalante

Gemma ha dit...

Si t'han de fer fotos, millor sobre un 600 que sobre un Ferrari!
M'ho apunto, ha de ser molt divertit. Algun dimarts que tingui lliure ;)

Teresa ha dit...

Un luxe poder conduir un 600!!! i què ben aprofitats anaven... tot hi entraba al milímetre!!!