dimecres, 11 de juliol del 2012

de Bares en extinción y la invasión del plato cuadrado

Via solidari correu de l'amic Pantxeta ens arriba... La invasión del plato cuadrado.El mini documental està rodat a Madrid en dos únics dies, per Iván Muñoz i David Alvarez. I m'hi jugo un pèsol que la situació dels bars a Barcelona és calcadeta i similar. L'unic fet diferencial que hi detecto jo és que nosaltres tenim la sort sideral que els entrepans són amb pa amb tomàquet. Que no és poc, francament. Però la resta, igual.
Que voleu que us digui, els amos dels bars cutres i bruts tenen part de la culpa. Però i tots aquells locals nets i d'oferta saborosa i econòmica? Ens els deixarem perdre simplement perque no ens posen l'entrepà en plat quadrat?

I aprofitant que té tota la relació del món, torno a fer promo de la Gymkana que ha organitzat un dels grups que més treballa per la promoció del bar autèntic a la nostra ciutat: En Ocasiones Veo Bares.
Encara us hi podeu apuntar, cliqueu a la imatge per a obrir els detalls de la convocatoria :)

3 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Qualsevol negoci està en extinció Óscar i es una llàstima per alguns.
Petons.

Margarida ha dit...

Encara recordo la primera vegada que al meu pare li van servir el dinar en un restaurant en un plat quadrat, com una rajola de pissarra. I em va dir que no hi tornaria mai més, que allò no era plat ni res!!!
Petons

starbase ha dit...

Margarida, jejeje... i jo que en algun dinar de Nadal els he fet servir a casa juassss