dissabte, 21 de juliol del 2012

de recomanació sabatina: Semproniana menú per 15 euros

La recomanació d'avui al 365bcn té una mica de recomanació protesta. Per una banda, qui em negarà que un restaurant  com el Semproniana no mereix èsser recomanat.I si a sobre s'han hagut de reinventar -jodida crisis- i fer un menú All-in per 15 euros ... no hase falta disir nada más.


Però a banda, em serveix també per protestar una mica tímidament sobre aquesta oferta de la hamburgueseria gastronomica que en algun (alguns molts, però no tots) cas a mi em sembla que el que hi trobo NO justifica el preu que pago. No es pot comparar la complexitat d'una cuina de restaurant amb la d'una cuina d'hamburgueseria gastro i 10-12 euros per una hamburguesa ni que sigui trinxadeta a ma d'un bou del que fins i tot en saben el color dels ulls... a mi em sembla massa.Total, que ara per ara, m'estimo més aprofitar l'esforç que han hagut de fer els restaurants gastronòmics, i dinar ràpidament de forquilla i ganivet. Cuiners i cuineres al peu del canó durant anys amb una cuina variada i que s'adapta a temporades, mercats, jodidas crisi i modes. Al final em surt per un preu similar i no té punt de comparació.

Com sempre, si us agrada la recomanació, us demano que cliqueu al logo del 365 o a la imatge i li poseu un 'me gusta' o un twitterazo o un plus de google :P #quetecuestapayo

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bona recomanació !!

Ricard Sampere ha dit...

Jo ja saps que estic contra la "moda de les hamburgueses", no pas contranles hamburgueses... I encara hi estic més radical quan les hamburgeses tenen la gràcia afegida "d'assessorament de xef mediatic"...

Però de la mateixa manera que em comporto com activista en aquest àmbit, també tinc altres fòbies.... Una d'elles és els locals "La Tagliatela".

Comparar un p* plat de la Tagliatela amb aquest menú que mostres, fa mal al sentit comú....

Salut..!!

Ruben ha dit...

Caram, per aquest preu jo trio ràpid... una hamburguesa, per bona que sigui, també me la puc fer a casa ;-)

I jo per portar la contrària al Ricard, a mi m'agrada la Tagliatella, no és un lloc de luxe, però pel preu tampoc es menja malament.