dijous, 12 de juliol del 2012

de bellesa per combatre la mediocritat: 'Can man'

Rodejats de merda que cau a raig des de la cúspide de la piràmide social, mentre l'home de los hilillos de plastelina ens puja l'IVA de los chuches, podem refugiar-nos uns instants en la bellesa de l'art.Dog shighs és un artista de carrer, amb una serie preciosa d'obres realitzades amb llaunes d'alimentació buides. Llaunes que transforma i a les que atorga una nova vida un cop han perdut la utilitat original.
Bellesa en vena i retina per tapar una mica la pudor d'un sistema podrit.

Cada nou èsser creat desde la llauna inert és alliberat al carrer, per a que 'visqui' la seva nova vida. No veig per enlloc les paraules subasta, Sotheby's o negoci. I vosaltres?
Si estiguèssin per la meva ciutat, sujuro que aniria moltes hores cercant al meu voltant a la caçera d'aquests èssers màgics i bonics.Les coses boniques normalment viatgen d'abaix cap a dalt.


La web de l'artista: http://www.mydogsighs.co.uk/
La seva galeria a facebook: Aquí
Via Modernmet

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Olé los cohones del artista
y los tuyos por darle cabida
en el blog.
Berebundo de Atalante

mnemosine ha dit...

Ostres, desprès de tantes hamburgueses hipercaloriques i repugnants, això és poesia pura en vena. Jo també les buscaria per tot arreu.

Igualment, un plaer haver coincidit amb tu al Taller d'en David Lienes. I jo no et poso al meu "blogroll" perque ja hi ets :)

Abraçades