dimecres, 4 de juliol del 2012

de macedònia amb la pizza més cara del món

Una entrada macedònia, o sigui tot picadet picadet a l'estil de la tele moderna. Fàcil i digerible per a les calors de l'estiu que tenim a sobre. Sempre amb la voluntat de servei públic: que la entrada anterior sobre 4,8 mil.lions de euros publics invertits en xurros i tempura en spray sembla una mica espesa? Doncs fem una macedònia i endavant les atxes!!
Es clar que també podrieu pensar: l'starbase ens ha volgut colar una entrada d'aprofitament amb tot de cosetes que li quedàven a la nevera. Ep! Si ho pot fer TV3 cada estiu també ho puc fer jo!!



Per començar una mica de matemàtica aplicada a la vida real. Qui diu que les matemàtiques no serveixen per a res? Aquesta ja va sortir fa molt, però m'agrada tant que ho considero fer un homenatge als clàssics.

Una bona tècnica memorística per a recordar el volum d'un cilindre. :)

I per a donar una mica més de somriure a la entrada. Avances en cervezas (o avances en helados, segons com es vulgui mirar, no?) El gelat de cervesa ja està a les nostres vides. Ara només falta que inventin el barquillo de aceituna i tindrem el pack complert.


Els comercialitza (de moment als USA) la marca Brewer's Cow.

I acabem amb una dada que em va passar la Jos (una holandesa que fa galetes holandeses) sobre la pizza més cara del món. 1.000 Dollars per una pizza! Visca la ostentació.  La perpetren a Nino's Bellissima, un restaurant de New York que des de ja mateix detesto. Personalment em venen ganes d'arrujar devant el concepte, però en tot cas aquí la teniu. Amb caviar i llagosta...


Per cert, soc  jo que m'he tornat exigent com un 'nuevo rico' o la presentació per a una pizza on em claven 1000 $ és una puta merda pinchada en un palo?
forgifs.com

2 comentaris:

Ruben ha dit...

Macedònia de respostes:
- Interessant mnemotècnica, a partir d'ara sempre que vegi una pizza pensaré en el cilindre ;-)
-Tens tota la raó del món: la presentació és altament millorable. Els haurem de donar plastilina perquè practiquin. Crec que, a part de cara i horrorosa, també és extremadament petita pel preu que té (o bé el tros de mà que apareix a la foto és d'un hobbit, que també pot ser, clar).

Fem un mos ha dit...

Noi hi ha gustos per tot, i gen amb molts cales que no saben que fer-ne
Una abraçada