dilluns, 2 de juliol del 2012

de major eating league. Si 'arrujes', has perdut.

En el món de  les Apps per als superinteligents telèfons d'avui en dia hi ha algunes que no estan a l'alçada. I no em refereixo pas als seus gràfics o a la seva tecnologia. Em refereixo precisamenta  la suposada inteligència de tot plegat.

Més d'una vegada he criticat al blog aquestes competicions consistents en esbrinar qui menja més quantitat d'algun producte. Els ianquis en tenen molta fama, però a les nostres terres també les podem patir (sí, es veu clar que és fastigós veure rednecks fotent-se desenes de salsitxes hot-dog però dic jo que deu ser el mateix de fastigoset que veure un confrare cascant calçots fins a reventar).
En tot cas, al nostre favor hem de dir que aquí ningú ha parit una lliga 'professional' de menjadors compulsius i parets estomacals dilatades fins a la malaltia.
Aquí no tenim una Major League Eating de la que avergonyir-nos.

Doncs bé, del món dels malsons gastronòmics i la terra promesa -fins que la compri el dragó d'orient- ens arriba ara la App definitiva al respecte:


El Major League Eating, un joc on has de fer que el teu personatge endrapi com un porc que assisteix a la fí dels temps... això sí... sense arrujar. Si vomites perds, si arrujes... caput. Quin gran missatge, orgull d'èsser homo sapiens no tan sapiens.


Per el que he vist, de moment només per a Iphone. Tot i que no cal dubtar que ben aviat ens arribarà la versió per als androides de la vida. Una pena. Si la voleu comprar, aquí teniu l'enllaç a la tenda d'Itunes (que no es digui que no ho poso) i ara vaig a assecar-me la llagrimeta que em rellisca per la galta i a veure algún video positivista que em retorni la fe en la humanitat. Heh!

1 comentari:

Ricard Sampere ha dit...

Mira que jo soc una persona amb molta gana i tot el meu entorn fot conya del tema... Però el passar-se de frenada en aquest tema, ho trobo molt desagradable...

I com ben dius, ja sigui amb salsitxes o amb calçots...